Παναθηναϊκός: Δίπλα στην ομάδα πριν τον τελικό ο Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: Δίπλα στην ομάδα πριν τον τελικό ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας βόλεϊ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η απάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη στη Θύρα 13.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας βόλεϊ πριν τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ, πήγε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και στους παίκτες του και παρακολούθησε μέρος του προγράμματος πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Κοσμά.

Στο μεταξύ, το πρωί της Τρίτης μερικοί σύνδεσμοι της Θύρας 13 εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έδωσε τη δική του απάντηση στα περί αποκλεισμού, μέσω ενός Insta-story:

“Ενδιαφέρον στατιστικό: 216/900 εισιτήρια που διατέθηκαν μέσω ίντερνετ για τον αυριανό τελικό στο βόλεϊ αγοράστηκαν από άτομα που στο μπάσκετ έχουν αγοράσει διαρκείας στην προνομιακή τιμή που τα παίρνουν οι σύνδεσμοι της Θύρας 13 και είναι και στην επίσημη λίστα της. Άρα, αυτά τα 216 άτομα είναι σίγουρα μέλη της. Επίσημα είχαν ζητήσει συνολικά 370. Αυτός είναι ο αποκλεισμός που επικαλούνται”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ