Ανδρεόπουλος: «Σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί»

Ανδρεόπουλος: «Σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί»

Ιδιαίτερα χαρούμενος με τη νίκη του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του πρώτου League Cup στην ιστορία της ομάδας, είναι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Μετά από 10 χρόνια ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση ενός τροπαίου στο βόλεϊ ανδρών και φυσικά οι άνθρωποι του συλλόγου είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενοι.

Οι «πράσινοι» πήραν το πρώτο League Cup της ιστορίας τους στο «χρυσό» σετ κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε πως και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ότι ο Παναθηναϊκός απλά ήταν πιο τυχερός στο τέλος για να κατακτήσει το ματς και το τρόπαιο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ανδρεόπουλος:

«Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Είδαμε τι παιχνίδια γίνονται με τόσο καλές ομάδες, τι βόλεϊ μπορεί να παιχτεί.

Και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, απόψε πήγε στον πόντο. Σήμερα ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και τα καταφέραμε.

Το ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει. Εμείς το λέμε από την αρχή. Είμαστε εδώ δυνατοί, θα επιστρέψουμε ακόμα περισσότεροι, ακόμα πιο δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ