Άρης: Το «ευχαριστώ» για το βόλεϊ

Άρης: Το «ευχαριστώ» για το βόλεϊ

Νέο ραντεβού με τους οπαδούς στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (01/03, 5 μ.μ.) έδωσε ο Ερασιτέχνης.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη επικράτησε του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 και κέρδισε το εισιτήριο για το Final 4 του κυπέλλου μετά από 21 χρόνια.

Ο Α.Σ. Άρης ευχαρίστησε τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (01/03, 5 μ.μ.).

Επιπλέον, ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε πως από αύριο (28/02) στα γραφεία του θα διατίθενται κουπόνια των 5 ευρώ για την ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου φίλου του συλλόγου, Στέφανου Σιούμη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους μας για τη συμπαράστασή τους στην ομάδα Βόλεϊ Γυναικών, η οποία πήρε την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου. Περιμένουμε τον κόσμο στο κλειστό της Μίκρας και στο ντέρμπι της Κυριακής (01/03, 17:00) με τον Π.Α.Ο.Κ., για τη Volleyleague Γυναικών.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη στην οικογένεια του Στέφανου Σιούμη, στην οποία διατέθηκαν τα έσοδα της αναμέτρησης με τον Αίαντα Ευόσμου. Ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 28/02, οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να συνεχίσουν να προμηθεύονται τα κουπόνια των 5 ευρώ, προς ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου φίλου του συλλόγου μας, από τα γραφεία του Α.Σ. (στην οδό Αλκμήνης), από τις 10:00 έως τις 15:30 (Δευτέρα έως Παρασκευή)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ