Ελγκέτα: «Κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ ήθελαν το κεφάλι μου»

Ελγκέτα: «Κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ ήθελαν το κεφάλι μου»

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ , Χόρχε Ελγκέτα θεωρεί πως μερίδα παικτών της πρώην ομάδας του επιδίωξε την απόλυση του απ΄ τον πάγκο του "δικεφάλου"

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα, έριξε «βόμβες» σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Metrosporτ, δίνοντας τη δική του εκτίμηση για το «διαζύγιο» με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αργεντινός τεχνικός υποστήριξε μεταξύ άλλων πως υπήρχαν παίκτες του ΠΑΟΚ που ήθελαν την απόλυση του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά.

«Ο συνδικαλιστής, όπως τον αποκαλώ εγώ, μαζί με κάποιους άλλους παίκτες ήθελαν το κεφάλι μου. Δε λέω ότι ήταν όλοι οι παίκτες, αλλά ήταν σίγουρα μια μερίδα παικτών. Δε θα πω ονόματα αλλά ο συνδικαλιστής έχει πολύ καλές σχέσεις με ανθρώπους της διοίκησης».

Ο Ελγκέτα ρωτήθηκε για το αν θεωρεί πως ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ δεν ήταν τυχαίος και ο Αργεντινός τεχνικός δε «μάσησε» τα λόγια του.

«Το λένε τα στατιστικά. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν αδιάφοροι και με απόδοση κάτω του 30%, σε σχέση με τα φιλικά αλλά και την περσινή σεζόν. Θα μπορούσαν να πάνε στη διοίκηση και να πουν αντρίκεια ότι δεν τον θέλουμε.

Περίμενα την απόλυση αλλά όχι τόσο γρήγορα. Την προηγούμενη μέρα είχα συναντηθεί με τους Κατσαρή και Τσαλόπουλο για να δούμε τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε ώστε να πάει μπροστά η ομάδα.

Γι’ αυτό και ανήμερα της απομάκρυνσης μου, είχα συναντήσεις με τέσσερις έμπειρους παίκτες για να λύσουμε τις παρεξηγήσεις. Δυστυχώς όμως άλλα ειπώθηκαν κι άλλα μεταφέρθηκαν στη διοίκηση, με τα γνωστά αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ