Σαν σήμερα: Το πρώτο πρωτάθλημα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)

Σαν σήμερα: Το πρώτο πρωτάθλημα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)

Οι Ερυθρόλευκες στις 8 Απριλίου του 2013 κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Το πρώτο τους πρωτάθλημα πανηγύρισαν σαν σήμερα (8/4) πριν από επτά χρόνια τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ των Πειραιωτών έκαναν την ολική ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος για τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σαν σήμερα στις 8 Απριλίου 2013, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή στους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών αφού νίκησε με 3-1 σετ (21-25, 25-20, 24-26, 20-25) την ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι «ερυθρόλευκες» τις βάσεις για την αυτοκρατορία τους σε ένα ακόμα άθλημα ήταν θρυλικός αφού, είχαν ηττηθεί στα δυο ματς της κανονικής διάρκειας της σεζόν και χρειάζονταν τρεις νίκες για να φτάσουν στον τίτλο και με μειονέκτημα έδρας, τη στιγμή που η ΑΕΚ, ήθελε μια καθώς μεταφέρονταν στην τελική φάση του πρωταθλήματος τα αποτελέσματα των δυο γύρων που είχαν προηγηθεί.

Με τρεις νίκες διαδοχικές νίκες με 3-1 σετ, οι δυο εκ των οποίων στην έδρα της ΑΕΚ, ο Θρύλος στέφθηκε πανάξια πρωταθλητής και η 8η Απριλίου 2013 αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για την έναρξη της αυτοκρατορίας του στο γυναικείο βόλεϊ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ