Ολυμπιακός: Ο Ερασιτέχνης θυμήθηκε την «καυτή» ατμόσφαιρα του τελικού με τη Ραβένα! (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ερασιτέχνης θυμήθηκε την «καυτή» ατμόσφαιρα του τελικού με τη Ραβένα! (vid)

Σαν σήμερα, στις 11 Απριλίου 2018, οι οπαδοί του Ολυμπιακού γέμισαν ασφυκτικά το ΣΕΦ για τον ιστορικό τελικό του Challenge Cup με την πανίσχυρη Ραβένα, δημιουργώντας μία καταπληκτική ατμόσφαιρα!

Ο Ολυμπιακός, ακριβώς δύο χρόνια πριν, πήγε να γράψει την πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του. Γενικότερα ως πολυαθλητικού συλλόγου.

Στις 11 Απριλίου 2018, σαν σήμερα δηλαδή, το τμήμα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» λίγο έλειψε να κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Μέσα σε μία μέρα. Κάτι πραγματικά σπάνιο για έναν σύλλογο! Οι γυναίκες τα κατάφεραν καθώς θριάμβευσαν στην Προύσα της Τουρκίας.

Οι άνδρες όμως όχι, αλλά απέναντί τους είχαν μία πανίσχυρη δύναμη του ιταλικού και ευρωπαϊκού βόλεϊ. Τη Ραβένα! Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 σετ, ωστόσο, η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν χιλιάδες οπαδοί της ομάδας δεν είχε προηγούμενο!

Το ΣΕΦ γέμισε ασφυκτικά, γεγονός που υποχρέωσε ακόμη και τους Ιταλούς να υποκλιθούν στο μεγαλείο των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θυμήθηκε αυτή την υπεροχή βραδιά, με μία ιδιαίτερη ανάρτηση.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα και την ανάρτηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Καλημέρα στον κόσμο του Ολυμπιακού, που σαν… σήμερα στις 11 Απριλίου του 2018, μετέτρεψε σε «καμίνι» το Σ.Ε.Φ. για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου στον τελικό του #Challenge Cup με την Ιταλική Ραβέννα. Το δεύτερο ευρωπαϊκό την ίδια ημέρα (είχε προηγηθεί λίγες ώρες πριν ο θρίαμβος της ομάδας βόλεϊ Γυναικών στην Προύσα), μπορεί να μην κατακτήθηκε αλλά η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε, ήταν αντάξια του μεγαλείου του συλλόγου μας και αποτέλεσε αντικείμενο θαυμασμού στον κόσμο του ευρωπαϊκού βόλεϊ! Μόνο υπερηφάνεια για τους οπαδούς μας και τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο! #Μένουμε_Σπίτι και θυμόμαστε στιγμές μοναδικές! Όλοι μαζί θα νικήσουμε!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ