Ολυμπιακός: «Η ΕΟΠΕ σεβάστηκε τις προσπάθειες των αθλητριών»

Ολυμπιακός: «Η ΕΟΠΕ σεβάστηκε τις προσπάθειες των αθλητριών»

Οι Ερυθρόλευκοι τόνισαν ότι η ΕΟΠΕ με την απόφασή της να επικυρώσει τη βαθμολογία και να αναδείξει πρωταθλήτρια την ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς απέδωσε δικαιοσύνη και σεβάστηκε τις προσπάθειες που έκαναν οι αθλήτριες.

Το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών διεκόπη οριστικά, με το Δ.Σ της ΕΟΠΕ να επικυρώνει τη βαθμολογία και να αναδεικνύει πρωταθλήτρια την ομάδα του Ολυμπιακού.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ερυθρόλευκοι στο κείμενο που ανέβασαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η «απόφαση της ομοσπονδίας περιβάλει το αίσθημα δικαίου και αποδίδει τον δέοντα σεβασμό στις προσπάθειες των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Αναλυτικά το κείμενο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών:

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2019-2020 κατακτώντας το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. το οποίο επικύρωσε τη βαθμολογία όπως αυτή είχε διαμορφωθεί πριν τη διακοπή της Volleyleague λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν για το τμήμα βόλεϊ γυναικών το οποίο στόχευε φέτος στην κατάκτηση του 2ου τρεμπλ της ιστορίας του, αλλά έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό (για 3η φορά σε 4 χρόνια) του Τσαλεντζ Καπ και εν συνεχεία τον 2ο ευρωπαϊκό τίτλο, αφού με απόφαση της CEV έχουν διακοπεί οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρά το γεγονός ότι η κατάκτηση του 8ου διαδοχικού πρωταθλήματος, δεν επετεύχθη στα γήπεδα, όπου ο Ολυμπιακός ήταν πρόθυμος να αγωνιστεί και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του, την απόφαση της ομοσπονδίας περιβάλλει το αίσθημα δικαίου και αποδίδει τον δέοντα σεβασμό στις προσπάθειες των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με δεδομένο ότι κρίθηκε επιβεβλημένη η οριστική διακοπή των διοργανώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ