Χίπε: «Μπορούσαμε να κατακτήσουμε τρεμπλ φέτος»

Χίπε: «Μπορούσαμε να κατακτήσουμε τρεμπλ φέτος»

Η Σάσκια Χίπε ανέφερε πως θα προτιμούσε να ολοκληρωνόταν το ελληνικό πρωτάθλημα στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους που διεκδικούσε.

Εννοείται πως όλοι οι αθλητές θέλουν να παίζουν και να ολοκληρώνονται οι διοργανώσεις στο γήπεδο. Αλλά είναι φορές, που αυτό απλά δεν μπορεί να γίνει.

Η Σάσκια Χίπε αισθάνεται μία… γλυκόπικρη γεύση για την οριστική διακοπή της Volley League γυναικών και την ανάδειξη του πρωτοπόρου Ολυμπιακού ως πρωταθλητή. Η Γερμανίδα διαγώνιος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» φέτος μπορούσαν να κατακτήσουν και τις τρεις διοργανώσεις τις οποίες διεκδικούσαν. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και το ευρωπαϊκό Challenge Cup.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η Χίπε:

«Το έμαθα από το ίντερνετ και δεν μπορούσαμε να το πανηγυρίσουμε λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Φυσικά η υγεία όλων προέχει, αλλά όπως και να’ χει είναι κάτι γλυκόπικρο. Πιστεύω πως είχαμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους φέτος.

Θα προτιμούσα να είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Είτε σου αρέσει είτε όχι, η Bundesliga δείχνει ότι θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί η σεζόν στο γήπεδο. Γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω την απόφαση, ειδικά βλέποντας πώς είναι η κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ