Ανακοίνωσε την Γκουντιμένκο ο Α.Ο. Μαρκόπουλου

Ανακοίνωσε την Γκουντιμένκο ο Α.Ο. Μαρκόπουλου

Η 24χρονη κεντρική αποχαιρέτησε τον ΑΣΠ Θέτις και υπέγραψε στον Α.Ο. Μαρκόπουλου.

Η Ιωάννα Γκουντιμένκο αποχαιρέτησε τον ΑΣΠ Θέτις και υπέγραψε στον Α.Ο. Μαρκόπουλου. Η 24χρονη κεντρική δήλωσε χαρούμενη για την μετεγγραφή της στις πρώτες δηλώσεις της ως παίκτρια του Μαρκόπουλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μετεγγραφή μου! Θεωρώ ότι θα υπάρξει μία πολύ καλή συνεργασία τόσο με τον Σύλλογο όσο και με το προπονητικό τιμ και τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν. Ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη χρονιά για όλους μας λόγω των γνωστών καταστάσεων. Έχω σκοπό να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Ξέρω ότι το Μαρκόπουλο έχει διατηρήσει ένα ηχηρό όνομα στον χώρο του βόλεϊ όλα αυτά τα χρόνια, με πολλές επιτυχίες, καλά αναπτυξιακά τμήματα και Ακαδημίες. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η πορεία! Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τις συμπαίκτριές μου και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί,» τόνισε η Γκουντιμένκο.

Στην σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Μαρκόπουλου αναφέρει: «O Α.Ο. Μαρκοπούλου καλωσορίζει στην ομάδα των Γυναικών την Ιωάννα Γκουντιμένκο (1996). Η 24χρονη Κεντρική με ύψος 1,90, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΟΜ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΣΠ Θέτις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ