Ολυμπιακός: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται

Ολυμπιακός: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται

Οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Σάσκια Χίπε και Αρέτα Κονόμη έβαλαν τον Ολυμπιακό πάνω από όλα και θα αγωνίζονται με τα ερυθρόλευκα και την επόμενη σεζόν – Νέος προπονητής ο Σπύρος Σαραντίτης.

Ο κορωνοϊός έφερε τα πάνω – κάτω στον αθλητισμό και προκάλεσε στους συλλόγους τεράστια οικονομικά προβλήματα. Ειδικά τα ερασιτεχνικά τμήματα δέχθηκαν πολύ μεγάλο πλήγμα, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και να χρειάζονται ακόμα και την ενίσχυση του κράτους για να μπορέσουν να βγάλουν πέρα τις υποχρεώσεις τους.

Η οικονομική κρίση αναγκάζει πολλούς αθλητές και αθλήτριες να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό, με στόχο να βρουν καλύτερες συνθήκες και καλύτερες αμοιβές. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες και φυσικά για τους συλλόγους, που κάνουν πρωταθλητισμό. Όπως είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, όμως, όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδείξει ότι στέκονται έμπρακτα δίπλα στους αθλητές τους. Η διοίκηση, με μπροστάρη τον πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αθλητών και τους στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις. Το ίδιο θα κάνει και τώρα, παρά τον κορωνοϊό. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Στον δρόμο των επιτυχιών. Η «ερυθρόλευκη» αυτοκρατορία αντεπιτίθεται, με το γυναικείο τμήμα βόλεϊ να παραμένει δυνατό. Δυνατό και έτοιμο για νέες επιτυχίες. Οι Πειραιώτες, όπως έγινε γνωστό, διατηρούν στο ρόστερ τους τις τέσσερις καλύτερες παίκτριές τους και πάνω σε αυτές θα χτίσουν τη νέα ομάδα. Την ομάδα, που θα συνεχίσει να σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, οι Κατερίνα Γιώτα, Σάσκια Χίπε, Στέλλα Χριστοδούλου και Αρέτα Κονόμη ανανέωσαν και θα παραμείνουν στο μεγάλο λιμάνι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Τέσσερις αθλήτριες, οι οποίες έβαλαν τον Ολυμπιακό πάνω από όλα, παρότι είχαν καλύτερες προτάσεις. Το δέσιμο που έχουν με την ομάδα και η αγάπη του κόσμου τις κράτησε στον Πειραιά. Τέσσερις παίκτριες, κορυφαίου επιπέδου, που έμειναν στην ομάδα, παρότι είχαν στα χέρια τους καλύτερες προτάσεις.

Η παραμονή τους αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο ένας στέκεται δίπλα στον άλλον και όλοι μαζί θα συνεχίσουν με στόχο την κατάκτηση ακόμα περισσότερων τροπαίων. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι δέχθηκαν να μείνουν, παρότι τα συμβόλαια που υπέγραψαν είναι μειωμένα και θα πάρουν λιγότερα χρήματα από όσα έλαβαν πέρσι. Μια πολύ σημαντική εξέλιξη, με τις τέσσερις παίκτριες να δείχνουν την αγάπη τους για τον σύλλογο.

Οσον αφορά στην τεχνική ηγεσία, όπως έγινε γνωστό και επίσημα από τον Ερασιτέχνη, από σήμερα αναλαμβάνει χρέη προπονητή ο Σπύρος Σαραντίτης. Ενας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον σύλλογο, αφού βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι από το 1987. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σπύρος Σαραντίτης βρισκόταν στο πλευρό του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και μαζί οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε τεράστιες επιτυχίες. Η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει σε στέρεες βάσεις, έχοντας ως στόχο την κορυφή. Εκεί που βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με υποψήφιο χορηγό, που θα στηρίξει την προσπάθειά τους. Θα τους βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεότερα από τις επαφές ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον υποψήφιο χορηγό θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, με τους Πειραιώτες να αποδεικνύουν και στα δύσκολα ότι βρίσκονται έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Σπύρου Σαραντίτη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει ότι ο Σπύρος Σαραντίτης αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα στο τεχνικό επιτελείο με καθήκοντα β’ προπονητή, εντάσσεται ο Γιώργος Σομπόνης.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Σπύρος Σαραντίτης ανέφερε τα εξής: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο τον κ. Κουντούρη για την τιμή που μου κάνουν. Γιατί είναι μεγάλη τιμή να είσαι πρώτος προπονητής σε αυτή την ομάδα. Χωρίς πολλά λόγια, θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από αυτή τη δουλειά η ομάδα έχει πετύχει τόσο σπουδαία πράγματα. Γενικά είναι μια περίεργη περίοδος με όλα αυτά που συμβαίνουν. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς όλοι σε όλες τις ομάδες. Είναι θετικό ότι θα είναι όλες οι μεγάλες ομάδες στην κατηγορία μαζί με τους συλλόγους που έχουν δείξει έργο τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση για την Στέλλα Χριστοδούλου:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός του Ολυμπιακού υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα παραμείνει για 10η χρονιά στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά από μια χρονιά που τελείωσε ξαφνικά για όλους, είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, για να διεκδικήσουμε με την ίδια δίψα και θέληση τους στόχους μας, που όπως κάθε χρόνο παραμένουν υψηλοί . Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλο το κόσμο, ο Ολυμπιακός δείχνει συνέπεια και οργάνωση και κάνει το καλύτερο δυνατόν βάσει των συνθηκών. Αν και δε γνωρίζουμε ακόμα τις συνθήκες με τις οποίες θα ξεκινήσει η σεζόν, και αν ο κόσμος θα μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό μας μέσα στο γήπεδο, είμαι σίγουρη πως ξέρει ότι τον χρειαζόμαστε και θα είναι εκεί με κάθε τρόπο για να μας βοηθήσει και να ωθήσει τον Ολυμπιακό για μια ακόμη χρονιά να πρωταγωνιστεί. Όλοι μαζί, διοίκηση, κόσμος και αθλητές, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Η ανακοίνωση για την Κατερίνα Γιώτα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Γιώτα. Η διεθνής κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα παραμείνει για 8η χρονιά στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Κατερίνα Γιώτα, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω για τρίτη φορά τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος αυτός είναι πλέον η οικογένειά μου και η απόφαση να παραμείνω εδώ και να στηρίξω την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων ήταν εύκολη. Γνωρίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για όλο τον αθλητισμό λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού, όμως ο Ολυμπιακός παραμένει το πιο ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για έναν αθλητή. Θεωρούμε δεδομένη και φέτος τη στήριξη των φιλάθλων μας, ανεξάρτητα από το αν θα επιτρέπεται η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, μέσω της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου».

Η ανακοίνωση για την Αρέτα Κονόμη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αρέτα Κονόμη. Η διεθνής λίμπερο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα παραμείνει για 9η χρονιά στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αρέτα Κονόμη, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού για 9η συνεχόμενη χρόνια! Η κάθε σεζόν είναι διαφορετική από την προηγούμενη αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και ελπίζω πως και πάλι θα είμαστε ένα δυνατό σύνολο ώστε να τους πετύχουμε! Ίσως λόγω της κατάστασης να χρειαστεί να παίξουμε χωρίς κόσμο στο γήπεδα αλλά ξέρω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει την ομάδα όπως κάθε φορά».

Η ανακοίνωση για την Σάσκια Χίπε:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Σάσκια Χίπε Η Γερμανίδα διαγώνια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα παραμείνει για 5η χρονιά στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Σάσκια Χίπε, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που επέκτεινα ξανά το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Αυτή η χρονιά δεν ήταν τόσο… ικανοποιητική με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε και δεν θα ένιωθα σωστά να τελειώσει αυτή η όμορφη συνεργασία με αυτό τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός έγινε για εμένα τα προηγούμενα χρόνια κάτι πολύ περισσότερο από ένα σύλλογο. Έγινε το σπίτι μου. Για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω σπίτι! Όπως προανέφερα η σεζόν δεν έληξε ιδανικά για αυτό ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ