Ηλιούπολη : Ανακοίνωσε την Κωνσταντίνου

Ηλιούπολη : Ανακοίνωσε την Κωνσταντίνου

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ηλιούπολη, μετά την αποχώρησή της από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η Ηλιούπολη προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Μανωλίνας Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η ομάδα των Βορείων Προαστείων ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα και μάλιστα ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα. Η Κωνσταντίνου, παρόλο που η πρώην της ομάδα δεν τήρησε τα όσα είχαν συμφωνήσει, παρέμεινε για όλο τον πρώτο γύρο στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Δεν μπορούσε όμως, να περιμένει άλλο και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της υπογράφοντας στην Ηλιούπολη. Η 25χρονη αθλήτρια του βόλεϊ ήδη έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας της ομάδας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε φιλική αναμέτρηση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ντεμπουτάρει την Κυριακή 14/1 απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού.

Η σχετική ανακοίνωση της Ηλιούπολης αναφέρει: «Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η ομάδα μας ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τους Μακεδόνες Αξιού. Η Κωνσταντίνου Μανωλίνα αποτελεί από σήμερα και επίσημα μέλος της ομάδας της Πηνελόπης Μπλάμη!!

Η Κωνσταντίνου είναι διεθνής αθλήτρια Κύπριας καταγωγής γεννημένη το 1993, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τη Λεμεσό για να μεταγραφεί από εκεί στον Παναθηναϊκό και έπειτα στον Ολυμπιακό όπου και έμεινε για 4 χρόνια. Πέρυσι και φέτος μέχρι τον 1ον γύρο της volleyleague αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς.
Καλωσορίζουμε την Μανωλίνα και ευχόμαστε υγεία και καλούς αγώνες.

Υπενθυμίζουμε ότι η επόμενη αγωνιστική με τους Μακεδόνες Αξιού είναι Κυριακή 14/01/2018 στις 17:30 στο Α” κλειστό Ηλιούπολης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ