ΑΕΚ: Ανανέωσε η Καββαδία

ΑΕΚ: Ανανέωσε η Καββαδία

Η 26χρονη υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται για έναν ακόμα χρόνο η Αγγελική Καββαδία, με την Ενωση το βράδυ της Τρίτης (16/6) να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασία της με την 26χρονη κεντρικό. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αγγελική Καββαδία. Η 26χρονη κεντρικός (17/02/1994), ύψους 1,88 μ αποτέλεσε βασικό μέλος της γυναικείας ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Pre League και την άνοδο στη Volley league και θα συνεχίσει να φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα για ακόμα ένα έτος, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Η διεθνής άσσος θα συμπληρώσει, έτσι, τριετία ως αθλήτρια της ΑΕΚ, έχοντας ενταχθεί στην οικογένεια του “Δικεφάλου” το 2018.

Η Αγγελική Καββαδία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία του διοικητικού υπεύθυνου του τμήματος, Λευτέρη Αρχόντη, και του Team Manager του τμήματος, Νίκου Παναγιωτίδη, οι οποίοι και της ευχήθηκαν κάθε ομαδική και προσωπική επιτυχία.

Αγγελική, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ