Ολυμπιακός: Μετακομίζει στην Πολωνία ο Τερβαπόρτι

Ολυμπιακός: Μετακομίζει στην Πολωνία ο Τερβαπόρτι

Ο Σκανδιναβός πασαδόρος του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στην Ελλάδα θα μετακομίσει στην Πολωνία, αφού συμφώνησε σε όλα με την Γιαστρέμπσκι.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Έμι Τερβαπόρτι, με τον Σκανδιναβό πασαδόρο του Ολυμπιακού να δίνει τα χέρια με την Γιαστρέμπσκι από την Πολωνία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Ελλάδα, αφού ο Έμι Τερβαπόρτι θα αγωνιστεί κανονικά με τον Ολυμπιακό στην τελική φάση της Volleyleague και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους Πειραιώτες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Μιλώντας για την συμφωνία του με την Γιαστρέμπσκι ο Τερβαπόρτι ανέφερε τα εξής: «Μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιά, αποφάσισα να επιστρέψω στην Πολωνία.Θυμάμαι πολύ καλά τη σεζόν που πέρασα στην Πολωνία με την φανέλα της Szczecin.

Πέρασα όμορφα σε εκείνο το πρωτάθλημα και πάντα ήθελα να επιστρέψω και να αγωνιστώ ξανά στα Πολωνικά γήπεδα. Έχω ακούσει πολλά καλά για την Γιαστρέμπσκι και τους φιλάθλους της και ανυπομονώ να τα βιώσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ