Μουνιόθ: «Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς»

Μουνιόθ: «Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου στον πρώτο ημιτελικό της Volleyleague.

Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό με τον Φοίνικα Σύρου, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να στέκεται στις χαμένες ευκαιρίες των Πειραιωτών στο τέλος του τέταρτου σετ. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι Ερυθρόλευκοι είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Ο Ισπανός επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στον δεύτερο ημιτελικό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο μετά από ένα μήνα προετοιμασίας με τόση μεγάλη αποχή, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλό μας. Το πρώτο σετ ήταν λογικό γιατί δεν είχαμε ρυθμό, στη συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε στο μπλοκ-άμυνα και στο σερβίς. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς στο 4ο σετ αλλά ξέφυγε το παιχνίδι από εμάς.

Όπως είναι η κατάσταση δεν ξέρεις πόσο διαφορετικό θα είναι το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα δούμε τα λάθη μας για να ξεκινήσουμε από την αρχή καλύτερα το παιχνίδι και ειδικά στην επίθεση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πρωτόγνωρη κατάσταση και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, δεν είναι κανονικά πλέι οφ και πρέπει άμεσα να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ