Ορφανός: «Κάναμε λάθη απειρίας, πιθανόν με Στοΐλοβιτς το Σάββατο»

Ορφανός: «Κάναμε λάθη απειρίας, πιθανόν με Στοΐλοβιτς το Σάββατο»

Ο τεχνικός των νησιωτών αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και στον τρίτο ημιτελικό που ακολουθεί, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι πιθανό να έχει στη διάθεσή του τον Στοΐλοβιτς. 

Στα λάθη απειρίας που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Γιάννης Ορφανός, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ.

Ο τεχνικός των νησιωτών αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και στον τρίτο ημιτελικό που ακολουθεί, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι πιθανό να έχει στη διάθεσή του τον Στοΐλοβιτς. 

«Το να παίζεις δύο παιχνίδια μεγάλης έντασης απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου εύκολο. Χωρίς να παίξουμε ιδιαίτερο βόλεϊ στα δύο πρώτα σετ ήμασταν κοντά. Κάποια λάθη, ίσως και απειρίας σε κάποια σημεία δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός δεν μας έδωσε κανένα δικαίωμα σε καμία φάση του αγώνα και έκανε καλή εμφάνιση. Αυτό που έγινε πριν 2 μέρες και καλύπταμε τις διαφορές, σήμερα δεν έγινε. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον τρίτο ημιτελικό το Σάββατο, ο οποίος θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πιθανότατα να έχουμε και τον Στοΐλοβιτς στον τρίτο αγώνα αλλά αυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ