Ταξίδια για στοίχημα, σε Ιταλία και Βέλγιο

Ταξίδια για στοίχημα, σε Ιταλία και Βέλγιο

Η δυάδα του Stoiximaview με φόντο το ταμείο...

Γιουβέντους-Σασουόλο (21:45): Ντέρμπι δεν είναι, τέτοιο το κάνουν οι συνθήκες φέτος που «φέρνουν» τη Γιουβέντους πιο χαμηλά απ’ ό,τι έχει συνηθίσει και η Σασουόλο που εντυπωσιάζει φέτος. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν τον τίτλο του απόλυτου φαβορί στην πρωταθλήτρια, προσφέροντας, έτσι για την ιστορία, τον «άσο» στο 1,33. Πάμε να δούμε τι έχουμε για το στοίχημα.

Η Γιουβέντους προέρχεται από το «διπλό» στο Μιλάνο επί της Μίλαν με 3-1. Της έβαλε τέλος στο αήττητο, την πλησίασε στους 7 βαθμούς έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο! Το πιο σημαντικό από τη νίκη είναι η εικόνα της. Ήταν τόσο καλή που έστειλε μήνυμα και που αν συνεχίσει έτσι, σύντομα θα είναι ξανά στην κορυφή. Προηγουμένως είχε επικρατήσει, εύκολα, με 4-1 της Ουντινέζε και αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν η αρχή για να δίνει απαντήσεις μετά την ήττα-σοκ με 3-0 στο γήπεδό της από τη Φιορεντίνα. Σε μία εβδομάδα δίνει κι άλλο ντέρμπι, στο Μιλάνο ξανά, αυτήν τη φορά με την Ίντερ. Το ματς που προαναφέραμε με τη Φιορεντίνα, είναι και το μοναδικό που δεν έχει σκοράρει φέτος. Επίσης, κάτι περίεργο για Γιουβέντους, έχει δεχτεί γκολ στα 12 από τα 15 παιχνίδια της!

Η Σασουόλο έχει έναν βαθμό λιγότερο (29) από τη Γιουβέντους, μετρώντας 8-5-3 και 29-23 γκολ. Καταλαβαίνετε πολλά και μόνο από τον αριθμό των τερμάτων της. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Τζένονα και προηγουμένως από τη βαριά ήττα με 5-1 από την Αταλάντα και από το «διπλό» με 3-2 επί της Σαμπντόρια. 14/16 τα ματς που έχει βρει δίχτυα, 11/16 εκείνα που έχει δεχτεί γκολ, ενώ έχει 9 Over ως τώρα.

Γιουβέντους-Σασουόλο (21:45): Είδαμε τη Γιουβέντους στο παιχνίδι με τη Μίλαν και… τρόμαξε κόσμο. Θα την στηρίξουμε εδώ, αλλά λίγο διαφορετικά. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ της Γιουβέντους, στο 2,02. Ναι, αξιόλογη ομάδα η Σασουόλο, μπορεί να βρει γκολ κι εκείνη, αλλά η Μεγάλη Κυρία θέλει να δείξει ότι επέστρεψε για τα καλά…

Κάλυψη και γκολ στο 2.10

Λέουβεν-Άντερλεχτ, (19:15): Επιχείρηση-ανασύνταξη στις τάξεις της Λέουβεν, καθώς αποχαιρέτησε το 2020 με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Οι δύο εντός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ (1-2) από Μαλίν και Οστάνδη ήταν «μαχαιριά στην καρδιά», αφού είχε προηγηθεί μια ισοπαλία 2-2 με τη Μουσκρόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στους 29β. και να υποχωρήσει στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο απολογισμός μετά από 19 αγώνες είναι πλέον 8-5-6 και τα τέρματα 34-31.

Λέουβεν-Άντερλεχτ, (19:15): Διαφορετικά είναι τα πράγματα στις τάξεις της Άντερλεχτ. Μετά το μουδιασμένο, έως νωθρό ξεκίνημα, έχει καλύψει μεγάλο μέρος από το χαμένο έδαφος και δείχνει ικανή να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, που θα συμμετάσχει στα πλέι οφ για τον τίτλο. Με τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων, έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση, όντας πλέον στο -7 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Έχει συγκεντρώσει 32β., με απολογισμό 8-8-3 και 30-22 τέρματα.

Λέουβεν-Άντερλεχτ, (19:15): Οι γηπεδούχοι έχουν ορισμένους μακροχρόνια απόντες, οι οποίοι πλέον δεν επηρεάζουν. Αρκετά, αλλά εδώ και αρκετό καιρό, τα προβλήματα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν υπολογίζουν στον τερματοφύλακα Βαν Κρόμπρουγκε, στον στόπερ Κομπότ, στους μέσους Βερσχάρεν και Τρεμπέλ και στον φορ Ντιματά.

Η Άντερλεχτ έχει τον πρώτο λόγο στο στοίχημα, τόσο λόγω ονόματος, όσο και λόγω φόρμας, αλλά το παιχνίδι κρύβει παγίδες και η Λέουβεν έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι. Εκτιμώ ότι η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς, αλλά θα κάνω έναν συνδυασμό με γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν στην έδρα τους 8/10 αμφίσκορα και οι φιλοξενούμενοι μετρούν 7/9 μακριά από το γήπεδό τους. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με «2Χ και goal/goal» στο εξαιρετικό 2.10.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ