ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Μία ακόμη διαβολοβδομάδα ξεκινά στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο στην αρχή της εβδομάδας των διπλών αγώνων.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν απόψε, εκτός έδρας, στις 21:05 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένα ακόμη ματς απέναντι στον πρώην προπονητή του ο Ολυμπιακός, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Όπως επίσης ένα ακόμη ματς για τους Πειραιώτες με αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μείνει ο Παπανικολάου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού εδώ και ημέρες, καθώς είχε χάσει και τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου. Επίσης όμως εκτός αποστολής έμεινε ο Χάρισον, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα μετά το παιχνίδι με τους Γερμανούς και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του. Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως ο Μάρτιν ταξίδεψε με τον Ολυμπιακό στο Ισραήλ, αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολος, καθώς επίσης ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του ΜακΚίσικ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός ομάδας από την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός έδειξε έτοιμος στις προπονήσεις και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον πήρε μαζί με την ομάδα στο Ισραήλ.

Μία σημαντική απουσία έχει να αντιμετωπίσει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του. Η Μακάμπι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Οθέλο Χάντερ, ο οποίος αντιμετωπίσει πρόβλημα στο μάτι του και δεν θα παίξει.

Όσον αφορά την κατάσταση των ομάδων, ο Ολυμπιακός στο προηγούμενο ματς, χωρίς τους Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, νίκησαν στο ΣΕΦ την Μπάγερν Μονάχου με 84-82. Από την πλευρά της η Μακάμπι πήρε μία καλή νίκη εκτός έδρας, καθώς επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία με σκορ 85-73!

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming |

Μπαρτζώκας: «Να ακολουθήσουμε σωστά το πλάνο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του μίλησε για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Η ομάδα είναι στην καθημερινή διαδικασία που προσπαθεί να βελτιωθεί μέσα από τις δυσκολίες και τις ιδιαίτερες συνθήκες. Είναι γεγονός ότι δεν είχαμε τον ΜακΚίσικ και τον Παπανικολάου εναντίον της Μπάγερν, τώρα με τη Μακάμπι δεν θα παίξει ο Χάρισον. Επίσης, ο Μάρτιν είναι τραυματίας, ακολούθησε την αποστολή και θα δούμε πως θα πάει η κατάσταση του μέχρι την ώρα του αγώνα. Αυτά είναι δεδομένα που σίγουρα παίζουν πάντα τον ρόλο τους. Έχω την αίσθηση ότι η Μακάμπι είναι σε ανοδική πορεία. Είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους πόντους από αιφνιδιασμό στην Ευρωλίγκα και προφανώς αυτό το νούμερο στο γήπεδο τους είναι ακόμη μεγαλύτερο, γιατί εντός έδρας παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κύριο μέλημά μας είναι να παίξουμε σωστά στην επίθεση ώστε να μην τους δώσουμε εύκολους πόντους.

Δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα οι τραυματισμοί. Συμβαίνει πλέον σε όλες τις ομάδες, σε όλα τα σπορ, είναι συνεχόμενες οι ελλείψεις και οι απουσίες παικτών. Δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογίες αλλά πρέπει να παίξουμε με βάση το πλάνο που έχουμε. Αν είμαστε ομαδικοί και ακολουθήσουμε σωστά το πλάνο θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον αγώνα.

Η Μακάμπι όντως χρειάζεται κάποιες μεγάλες νίκες, αλλά έχω αρκετό φόρτο στο μυαλό μου με τον Ολυμπιακό και δεν με απασχολεί ο αντίπαλος. Αυτό που με νοιάζει είναι η ομάδα μου και πως παίζει. Η Μακάμπι όντως χρειάζεται μεγάλες νίκες, αλλά παίζει και κάτω από μεγάλη πίεση. Είχα βρεθεί σε τέτοια κατάσταση στο παρελθόν στη Βαρκελώνη. Όσο λιγοστεύουν τα παιχνίδια και ψάχνεις νίκες για να μπεις στα πλέι οφ, κάθε ματς είναι και τελικός. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια έχεις μεγάλη συγκέντρωση αλλά ταυτόχρονα έχεις και μεγάλη πίεση, οπότε δεν ξέρεις πως θα το διαχειριστεί κάθε ομάδα ξεχωριστά».

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming|

Σφαιρόπουλος: «Ομάδα με εμπειρία και αθλητικότητα»

Τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού, τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Παίζουμε ακόμη ένα δύσκολο ματς. Ξεκινώντας το δεύτερο γύρο, κάθε ματς είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός έχει καλή δομή, εμπειρία, με παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας, ο Πρίντεζης. Λείπει ο Παπανικολάου, αλλά η εμπειρία υπάρχει. Ο Ολυμπιακός διαθέτει και αθλητικότητα. Και φόργουορντ σαν τον Βεζένκοβ, ο οποίος σουτάρει καλά. Θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όλους, γιατί ο καθένας τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Στο πρώτο ματς οι ψηλοί του Ολυμπιακού μας έβαλαν πολλούς πόντους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τους αντιμετωπίσουμε ως ομάδα και όχι ως μονάδες. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να επιτεθούμε όπως έχουμε σχεδιάσει. Με τον καλύτερο και τον πιο έξυπνο τρόπο».

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ