Με την παράδοση της Φενέρ και το ντέρμπι στη Βραζιλία

Με την παράδοση της Φενέρ και το ντέρμπι στη Βραζιλία

Η δυάδα που προτείνει για στοίχημα το stoiximaview.gr...

Αρχίζει η εβδομάδα μας μετά από ένα καλό Σαββατοκύριακο που είχαμε, αναφορικά με το στοίχημα στο stoiximaview.gr. Έτσι για το καλό της εβδομάδας, δίνουμε και για σήμερα μία δυάδα…

Φενέρμπαχτσε-Ανκαραγκούτσου (18:00): Υπέρ της Φενέρμπαχτσε είναι η παράδοση εδώ, μόνο που υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που η Ανκαραγκούτσου έχει κάνει τη ζημιά. 44 νίκες έχει η Φενέρ, έναντι 7 «διπλών», ενώ έχουμε και 11 ισοπαλίες. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν αποδόσεις φαβορί στον «άσο». Λογικό φαντάζει στο στοίχημα με τέτοιο σερί.

Η Φενέρμπαχτσε είναι ψηλά και εκεί θέλει να μείνει, έχοντας κάνει δυναμική επιστροφή. Μετά την τελευταία ήττα, το 3-1 από τη Μπουγιουκσεχίρ, έχει γυρίσει με 4 συνεχόμενες νίκες (4-1 τη Μπασακσεχίρ, 3-0 την Κασίμπασα, 2-1 την Αλάνιασπορ, 3-0 την Ερζουρούμσπορ). Βάλτε και την προ ημερών πρόκριση επί της Κασίμπασα με 1-0 και έχετε εικόνα της κατάστασής της. Είναι ανεβασμένη και έτσι θέλει να συνεχίσει. 12/17 Over έχει φέτος.

Από την άλλη, η Ανκαραγκούτσου είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, για την ακρίβεια. Μετράει 2 σερί ήττες, 2-1 από τη Μπασακσεχίρ, 2-0 από τη Μπουγιουκσεχίρ και προηγουμένως είχε κάνει 2 σερί νίκες, 3-1 τη Μπελεντιγιεσπόρ, 2-1 την Ντενιζλισπόρ. Έχει δεχτεί γκολ στα 16 από τα 17 παιχνίδια της, έχει σκοράρει σε 10.

Φενέρμπαχτσε-Ανκαραγκούτσου (18:00): Πολύ καλύτερη η Φενέρμπαχτσε και συνεχίζει με φόρα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πάνω εκεί θα «πατήσουμε». Πάμε στοίχημα με συνδυασμό «άσος» και Over 2,5 γκολ στο 1,80.

Παλμέιρας-Κορίνθιανς: Ντέρμπι για κόντρα

Παλμέιρας-Κορίνθιανς (00:00): H Παλμέιρας φιλοξενεί την Κορίνθιανς για την 28η αγωνιστική της Serie A Βραζιλίας. Η αναμέτρηση αποτελεί τοπικό ντέρμπι. Στην έκτη θέση με 48 βαθμούς και στο -9 από την κορυφή με 2 ματς λιγότερα η Παλμέιρας. Λίγο πιο κάτω και στις θέσεις του Copa Sudamericana η Κορίνθιανς που έχει συγκεντρώσει 42 βαθμούς μετά από 28 ματς πρωταθλήματος. Το εν λόγω ζευγάρι μετράει 12 διαδοχικά under 2,5.

Παλμέιρας-Κορίνθιανς (00:00): Απότομη προσγείωση για την Παλμέιρας μετά τον θρίαμβο στα ημιτελικά του Copa Libertadores που προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Κόλλησε στο 1-1 με τη Γκρέμιο την Παρασκευή. Μπήκε δυνατά, έκανε τις ευκαιρίες της, αλλά όπως ήταν επόμενο ξέμεινε από δυνάμεις. Δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα ο Αμπέλ Φερέιρα. Μοναδική απουσία αυτή του χρήσιμου δεξιού μπακ Μάρκος Ρότσα λόγω καρτών.

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας τον τελευταίο ενάμιση μήνα η Κορίνθιανς που δείχνει να κερδίζει ένα μεγάλο στοίχημα. Έχει ανατρέψει τα δεδομένα και είναι ολοφάνερα στο ανέβασμα. Μετράει τέσσερις σερί νίκες, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα επτά τελευταία ματς της, όλες οι αναμετρήσεις για τη Serie A. Σκόρπισε τη Φλουμινένσε στο τελευταίο χρονικά ματς με το εντυπωσιακό 5-0. Το

ηθικό έχει αναπτερωθεί και άπαντες πιστεύουν πως η ομάδα μπορεί να βρεθεί στις θέσεις για το Copa Libertadores. Μοναδική απουσία αυτή του χαφ Οτέρο που ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό και έχει τεθεί σε καραντίνα.

Παλμέιρας-Κορίνθιανς (00:00): Παρότι περιμέναμε πτώση του διπλού στο στοίχημα, αυτό διατηρείται υψηλά. Υπερβολικές οι τιμές για την Τιμάο που είναι από τις πιο φορμαρισμένες αυτή τη στιγμή στο Brasileirao. Τα δεδομένα οδηγούν στην κόντρα. Η Παλμέιρας έπαιξε την Παρασκευή και ξαναπατάει γήπεδο, ενώ τα σημάδια κόπωσης ήταν αισθητά στο τελευταίο. Σε διάστημα οκτώ ημερών δίνει τέταρτο ματς. Την ίδια ώρα η Κορίνθιανς έχει περισσότερη ενέργεια και δυο μέρες παραπάνω ξεκούρασης για το ντέρμπι. Πάμε στοίχημα με το Χ2 στο 1.75.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ