Από την Αγγλία στη Βραζιλία…

Από την Αγγλία στη Βραζιλία…

Το Stoiximaview μας ταξιδεύει στοιχηματικά με μία ωραία δυάδα...

Ταξιδεύουμε στοιχηματικά και το stoiximaview.gr προτείνει τη δική του δυάδα για σήμερα…

Λίβερπουλ-Μπέρνλι (22:00):

Αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής που διεξάγεται στο ‘Anfield’. Εκ πρώτης όψεως η αποστολή των γηπεδούχων μοιάζει εύκολη, ωστόσο ίσως κρύβει παγίδες. Που θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε, εξετάζοντας τα δεδομένα του αγώνα για το στοίχημα της Πέμπτης.

Φανερά επηρεασμένη από τις απουσίες αλλά και τα απόνερα που δημιούργησε (για όλες τις ομάδες) ο κορονοϊός, η Λίβερπουλ δεν είναι η κυριαρχική ομάδα της περσινής σεζόν. Συμπλήρωσε τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη (τρεις ισοπαλίες και μια ήττα), όπου είχε δύο 0-0 με Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπεσε στην 4η θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Λέστερ, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Συνολικά μετράει 9Ν-7Ι-2Η με γκολ 37-21. Γκόμες, Ζότα, Κεϊτά, Τσιμίκας, Φαν Ντάικ είναι εκτός μάχης. Αμφίβολος και ο Μάτιπ. Η

Μπέρνλι τραβάει ζόρια φέτος. Το -σχεδόν αποκλειστικά- physical παιχνίδι της δεν την βοηθάει πλέον και θα παλέψει για την παραμονή της. Είναι 17η, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Σκοράρει με σταγονόμετρο (9 γκολ), το παλεύει στην άμυνα (22 γκολ παθητικό) και το συνολικό ρεκόρ της είναι στις 4Ν-4Ι-9Η. Πίκοκ-Φάρελ και Τέιλορ τα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης.

Λίβερπουλ-Μπέρνλι (22:00):

Σύμφωνοι, η διαφορά ποιότητας είναι πολύ μεγάλη. Αλλά ‘άσο’ στο 1.20, στην Αγγλία, δεν παίζεις για κανέναν λόγο. Η Λίβερπουλ παίζει μια ταχύτητα κάτω σε σχέση με πέρσι, η Μπέρνλι θα επιστρατεύσει τρεξίματα και ποδοσφαιρικό ‘ξύλο’ για να αντεπεξέλθει. Και με τους στόπερ της γηπεδούχου απόντες, θα είναι και πολύ επικίνδυνη στα στημένα με τους Ταρκόφσκι, Μι, Μπαρνς
και Γουντ. Αν θα της φτάσει αυτό για αποτέλεσμα; Μάλλον όχι.

Ίσως όμως καταφέρει να ζορίσει τους ‘κόκκινους’. Το ‘Anfield’ παραμένει η μόνη αήττητη έδρα (7Ν-2Ι-0Η) της κατηγορίας, τη στιγμή που η Μπέρνλι εκτός έδρας… δεν το έχει (1Ν- 3Ι-5Η, 4-14 γκολ). Στηρίζουμε τη Λίβερπουλ αλλά με μια συνδυαστική επιλογή για να πάρουμε μια σωστή τιμή. Θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & g/g σε απόδοση 2.80. Αξία έχει και το ειδικό με τα πολλαπλά σκορ 2-1,3-1 ή 4-1 στο 4.00.

Σαπεκοένσε-Πόντε Πρέτα: 2,72; Θα το πάρουμε το ρίσκο!

Σαπεκοένσε-Πόντε Πρέτα (22:45):

Δεν… βοηθάει η παράδοση στο στοίχημα, τέσσερα ματς έχουν δώσει όλα κι όλα, στο 2-2-0 είναι. Θέλει προσοχή, πάντως, έτσι. Τα προγνωστικά στοιχήματος, πάντως, δίνουν πολύ δυνατές αποδόσεις. Για την ιστορία, ο «άσος» βρίσκεται κοντά στο 2,20, το «διπλό» κοντά στο 3,00. Η ισοπαλία που έφερε η πρωτοπόρος Αμέρικα Μινέιρο (69) με την Μπραζίλ ντε Πελότας ανοίγει στη Σαπεκοένσε το δρόμο για την κορυφή.

Έχει 67 βαθμούς με 18- 13-4 και 38-18 γκολ. Προέρχεται από το 0-0 εκτός με τη Βιτόρια Μπαΐα και προηγουμένως από το 2-1 επί της Φιγκεϊρένσε. Έχει μία ήττα (3-0 από τη Μποταφόγκο) σε 11 αγώνες και έχει βάλει τον εαυτό της σε πολύ καλή θέση. Έχει εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά αφού μπορεί και την πρώτη θέση, γιατί να μην ανέβει ως πρωταθλήτρια; Θέλει τρία ματς (μαζί με αυτό) για να κλείσει τη σεζόν. 24/35 τα ματς που έχει σκοράρει, 12 εκείνα που έχει δεχτεί γκολ!

Αντίθετα, η Πόντε Πρέτα είναι στην 8η θέση με 51 βαθμού (14-9-12, 44-45 γκολ), στο -5 από την 4η θέση που οδηγεί σε άνοδο. Θεωρητικά, έχει ελπίδες, θα πρέπει, όμως, να κάνει υπέρβαση στα τρία τελευταία ματς και να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Προέρχεται από το 2-0 κόντρα στη Ναούτικο, μετά από δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες. Εκτός έδρας μετράει 5-4-8 και 18-21 γκολ. 29/35 τα ματς που έχει βρει δίχτυα, 28 εκείνα που έχει δεχτεί!

Σαπεκοένσε-Πόντε Πρέτα (22:45):

Την καλύτερη άμυνα, με διαφορά, διαθέτουν οι γηπεδούχοι, αλλά απέναντί τους έχουν μία ομάδα που σκοράρει με ευκολία κι εκείνη. Εμείς, πάντως, θα πάμε στα γκολ της Σαπεκοένσε. Θεωρούμε εξαιρετικό το 2,72 που δίνει το Over 1,5 γκολ της Σαπεκοένσε και θα το στηρίξουμε. Στον πρώτο γύρο, στην έδρα της Πόντε Πρέτα, χωρίς αυτό να λέει κάτι, έβαλε πέντε γκολ! Πάμε στοίχημα με
αυτήν την επιλογή. Δυνατό και το g/g στο 2,15.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ