Δυάδα Ισπανίας!

Δυάδα Ισπανίας!

Δύο ματς από το Stoiximaview για στοίχημα, από τις σημερινές αναμετρήσεις της La Liga...

Ισπανία και συγκεκριμένα La Liga, έχει για σήμερα το… μενού από το stoiximaview.gr

Έλτσε-Μπαρτσελόνα (17:15): Οι Κυριακές μας αρέσουν, όταν δεν υπάρχουν υποχρεώσεις Εθνικών ομάδων, γιατί έχουμε πολλές επιλογές για στοίχημα.

Όπως φυσικά έχουμε και εμείς αρκετές επιλογές για να σας προσφέρουμε τα δικά μας προγνωστικά στοιχήματος. Έχουμε πει, παίζουμε με σύνεση και από εκεί και πέρα εμείς προτείνουμε, εσείς διαβάζετε και αν σας αρέσουν προχωράτε, αλλιώς πηγαίνετε παρακάτω.

Για σήμερα υπάρχει μία καλή δυάδα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, La Liga, εκεί όπου έχει φουλ αγωνιστική δράση και μας αρέσει αυτό.

Έλτσε-Μπαρτσελόνα (17:15): Αρχικά θα πάμε στοίχημα με τον αγώνα της Μπαρτσελόνα, ο οποίος προηγείται και χρονικά. Μία Μπαρτσελόνα η οποία με αυτά και με αυτά έχει καταφέρει να ανεβάσει τη βαθμολογική της θέση.

Είναι στην 3η θέση με 34 βαθμούς σε 18 ματς και συντελεστή γκολ 37-17. Έχουν μέρες που έδωσε το τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα, αφού ήταν στις 9 Ιανουαρίου, όταν αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Γρανάδα και νίκησε με 4-0!

Από εκεί και πέρα είχε δώσει δύο ματς στο Σούπερ Καπ, πέρασε τη Σοσιεδάδ στα πέναλτι και ηττήθηκε στην παράταση από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ έδωσε και αγώνα Κυπέλλου στον οποίο νίκησε στην παράταση με 2-0 εκτός έδρας απέναντι στην Κορνέλα! Λίγο έλειψε να πάθει το δικό της… κάζο στο Κύπελλο, μετά απ’ αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης…

Έλτσε-Μπαρτσελόνα (17:15): Η Έλτσε από την πλευρά της δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Είναι μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, στη 18η θέση, με 17 βαθμούς σε 17 ματς και γκολ 16-23.

Στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βαγιαδολίδ.

Να σημειωθεί πως στο ματς αυτό η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Μέσι, μετά την τιμωρία που δέχτηκε για χτύπημα εκτός φάσης. Απορρίφθηκε η έφεση που έγινε και παρέμεινε η τιμωρία, οπότε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Έλτσε-Μπαρτσελόνα (17:15): Εμείς στον αγώνα αυτόν θα προτείνουμε για στοίχημα το no goal της αναμέτρησης. Εντάξει δεν έχει και την πιο σταθερή άμυνα η «Μπάρτσα», αλλά από την άλλη και η Έλτσε είναι κακή επιθετικά. Προτείνουμε, λοιπόν, το no goal της αναμέτρησης σε απόδοση 1,95…

Θέλτα-Ειμπάρ (19:30): Συνεχίζουμε στην Ισπανία και το πρωτάθλημα της La Liga και πάμε στη δεύτερη αναμέτρηση που έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα.

Δύο ομάδες οι οποίες είναι χαμηλά στη βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους. Η Θέλτα είναι στη 12η θέση με 23 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις με συντελεστή γκολ 23-30…

Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε από την Μπέτις εκτός έδρας με 2-1, ενώ αγνοεί έστω τον βαθμό εδώ και 3 αγωνιστικές έχοντας ισάριθμες ήττες.

Η Εϊμπάρ από την πλευρά της είναι στη 16η θέση με 19 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις και γκολ 16-20. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος η Εϊμπάρ ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας με 2-1.

Θέλτα-Ειμπάρ (19:30): Εν αντιθέσει με το προηγούμενο ματς, εμείς εδώ θα πάμε στα γκολ και των δύο ομάδων. Η Εϊμπάρ μπορεί να μην έχει καμία σούπερ επιθετική γραμμή, αλλά στα περισσότερα ματς έχει σκοράρει, ενώ η Θέλτα από την άλλη επίσης βγάζει γκολ.

Θέλουμε το γκολ/γκολ του αγώνα, σε απόδοση 1,95…

Δείτε ΕΔΩ το νέο βίντεο της εκπομπής του stoiximaview.gr στο youtube με προγνωστικά αγώνων του Σαββατοκύριακου!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ