ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 19:30 Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 19:30 Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 19:30 Live Streaming: Ένα ακόμη ντέρμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, απόψε στις 19:30, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ένα ματς το οποίο βαθμολογικά δεν έχει τη μεγάλη σημασία σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στην κορυφή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +9 από τον Άρη, με ματς λιγότερο, +11 από την ΑΕΚ και είναι στο +12 από τον ΠΑΟΚ. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως βαθμολογικά το θέμα έχει… ξεφύγει υπέρ των «ερυθρόλευκων» και οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ «κατεβαίνει» με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του. Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία είναι οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, ΕλΚαντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του για τον αγώνα συνολικά 24 παίκτες και την αποστολή αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 19:30 Live Streaming | Μαρτίνς: «Η σταθερότητα είναι το βασικό στοιχείο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, σχολίασε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Η σταθερότητα είναι βασικό στοιχείο, το κάναμε και στο τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν καταφέραμε κάτι καλύτερο. Σε όλα μας τα παιχνίδια προσπαθούμε να δείχνουμε μία σταθερότητα, όπως και σε αυτό, χρειάζεται να περιορίσουμε τα λάθη και να διατηρήσουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον συναισθηματικό έλεγχο». Αναφορικά με την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού, τόνισε: «Στον αγώνα με τον Ατρόμητο έπρεπε να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ, καθώς τέτοια ματς είναι υψηλής έντασης και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να ανατραπεί και να αλλάξει το αποτέλεσμα είτε από μία στατική φάση είτε από ένα ατομικό λάθος. Άρα, εμείς πρέπει να επιμένουμε και να δείχνουμε σταθερότητα. Κόντρα στον Ατρόμητο δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Σε τέτοια ματς, λοιπόν, όπως είναι με τον ΠΑΟΚ, έχει μεγάλη σημασία να παρουσιαστείς αποτελεσματικός. Είναι θετικό το γεγονός πως κάναμε ευκαιρίες, μέσα σε μία έδρα που άλλες ομάδες δεν κατάφεραν να φτιάξουν τόσες φάσεις. Εμείς βγάλαμε φάσεις, αλλά η αποτελεσματικότητα είναι πολύ σημαντική και πρέπει να την έχουμε. Ο Ατρόμητος είναι μία επικίνδυνη ομάδα που απειλεί τους αντιπάλους, αλλά εμείς δεν του επιτρέψαμε να μας βγάλει φάσεις».

Σε ερώτηση το αν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι αγώνας-ορόσημο για την τρέχουσα σεζόν, απάντησε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι, καθώς αποδεικνύει τη θέλησή μας να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όλα τα παιχνίδια έχουν μεγάλη αξία, θέλουμε τη νίκη, όπως, φυσικά, και ο κόσμος μας, απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως θέλουμε νίκες και σε αυτά που θα ακολουθήσουν».

Σνάουτσνερ: «Θα είναι σκληρό ματς»

Από πλευράς ΠΑΟΚ μίλησε ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τονίζοντας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Δύο ημέρες πριν είχαμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το τελικό αποτέλεσμα λίγο μας πονάει, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, είχαμε μία φάση που έπρεπε να πάρουμε πέναλτι, αλλά το καλό ήταν που αντιδράσαμε και τις δύο φορές που μείναμε πίσω στο σκορ. Μας έλειψε μόνο η νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ακολουθεί ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η εμφάνισή μας στο παιχνίδι της Τούμπας είναι οδηγός, ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα, το 1-1 ήταν ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα για εμάς, πιέσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει με ένα γκολ στη μία φάση που έκανε από ένα κόρνερ και ένα ατομικό δικό μας λάθος. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και να τα πάμε καλά και να κερδίσουμε. Μόνο αυτό θέλουμε, να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός όπως γνωρίζουμε θα βάλει την καλύτερη ενδεκάδα που μπορεί, δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Εμείς δεν ξέρουμε ποιοι θα παίξουν. Έχουμε 2-3 θέσεις που ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα συμμετέχει στην ενδεκάδα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 19:30 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ