Στηρίζουμε Premier League για το στοίχημα!

Στηρίζουμε Premier League για το στοίχημα!

Το Stoiximaview δίνει δυάδα από το πρωτάθλημα της Αγγλίας...

Αγαπημένη Premier League και το stoiximaview.gr προτείνει δυάδα από τους σημερινούς αγώνες της Αγγλίας.

Φούλαμ-Λέστερ (20.00): Ύστερα από το χαστούκι (1-3) με τη Λιντς, η Λέστερ πηγαίνει στην έδρα της Φούλαμ, που συνεχίζει να χαροπαλεύει. Η ομάδα του Πάρκερ ήρθε ισόπαλη 2-2 στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Γουέστ Μπρομ. Τα συναισθήματα για τους cottagers είναι ανάμικτα. Από τη μία τραβάνε τα μαλλιά τους για την κακή διαχείριση που έγινε μετά το άνοιγμα του σκορ με τον Ριντ στο 10λεπτό. Από την άλλη κρατάνε ένα χαμόγελο για την επιστροφή μετά την ανατροπή. Όπως κι αν έχει η ομάδα παραμένει στο όριο της ζώνης και βλέπει την διαφορά της να ανοίγει επικίνδυνα (-7). Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και δέκα ματς, ενώ στο γήπεδό της μετράει δύο σερί ήττες από Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Φούλαμ-Λέστερ (20.00): Για τη Λέστερ όσο λείπει ο Βάρντι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το 1-1 με την Έβερτον και πολύ περισσότερο το 1-3 από τη Λιντς προσγείωσαν απότομα την ομάδα του Ρότζερς, που μέσα σε δύο αγωνιστικές έπεσε από την πρώτη τριάδα χωρίς σχεδόν να το καταλάβει. Ο Βάρντι είναι σε καλύτερη κατάσταση ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας δύσκολα θα ρισκάρει. Το ματς είναι must-win για τις “αλεπούδες” και κατά τη γνώμη μου ακόμη και η απουσία του καλύτερού της παίκτη δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία. Με τις αγωνιστικές να περνούν είμαστε σε θέση πλέον να πούμε πως η Φούλαμ είναι μία από τις χειρότερες ομάδες. Η Λέστερ αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει στο Champions League δεν γίνεται να στραβοπατήσει. Έχει ποιότητα, έχει υλικό και η απουσία του Βάρντι κάνει ακόμη πιο ελκυστικό το διπλό στο 2.00.

Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ (22.15): Ντέρμπι στο Villa Park. Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που αντικειμενικά φέτος τραβάνε πάνω τους τα φώτα μόνο για θετικό λόγο. Η Άστον Βίλα έκανε το μεγάλο διπλό 0-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον και δείχνει να πατάει και πάλι γερά στα πόδια της. Επιστρέφει για την ευρωπαϊκή αντεπίθεση με ματς στην έδρα της όπου μετράει δύο σερί νίκες. Πλέον με τις αγωνιστικές να περνούν και κάθε βαθμό να κάνει τη διαφορά η εμφανής βελτίωσή της στο σπίτι της ενδέχεται να παίξει ρόλο.

Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ (22.15): Η Γουέστ Χαμ είδε το εκπληκτικό σερί των τεσσάρων νικών να σταματάει άδοξα κόντρα στη Λίβερπουλ, η οποία της έβαλε τρία γκολ-σβηστά στο δεύτερο ημίχρονο (1-3). Ο Μόγες δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, που μετά από καιρό εμφανίστηκε άνευρη και ασύνδετη. Έχοντας μία μέρα ξεκούρασης λιγότερη, τα σφυριά επιστρέφουν στα εκτός έδρας, όπου το τελευταίο διάστημα τους… βγαίνουν με το σκληρό παιχνίδι και τις αντεπιθέσεις. Επειδή πάντως η Βίλα είναι πιο φρέσκια και η νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική της δίνει και πάλι μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης θα την εμπιστευτώ. Πάμε στοίχημα με τον άσσο στο δίκαιο 2.25.

Δείτε ΕΔΩ τις προτάσεις της εκπομπής του stoiximaview.gr στο youtube!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ