ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 Live Streaming

Απέναντι στον Παναιτωλικό σήμερα ο Ολυμπιακός, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν για δεύτερη φορά τον Παναιτωλικό στη διοργάνωση, καθώς στο πρώτο ματς είχαν ταξιδέψει οι Πειραιώτες στο Αγρίνιο και νίκησαν με 3-0.

Σε έναν αγώνα στον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς είχε χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αφήνοντας τους βασικούς του παίκτες εκτός αποστολής τότε.

Όπως και το ίδιο έχει συμβεί και τώρα στον επαναληπτικό αγώνα στο Καραϊσκάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αφήσει εκτός πλάνων του σχεδόν όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Έτσι ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα ματς, αλλά και ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα όμως για να μπορέσει να δει και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες οι οποίοι θεωρούνται «ρεζέρβες». Τους χρειάζεται όλους έτοιμους ο Πέδρο Μαρτίνς για τη συνέχεια, ιδιαίτερα τώρα που στο πρόγραμμα των αγώνων θα μπει και τρίτη διοργάνωση και συγκεκριμένα το Europa League, καθώς πλησιάζουν τα ματς με την Αϊντχόφεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 Live Streaming | Ενδεκάδα με αλλαγές

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί απέναντι στον Παναιτωλικό με αλλαγές και από την αποστολή που έχει επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αφήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων για το ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Είναι και η άνεση του 3-0 από τον πρώτο αγώνα, που του δίνει τέτοια δυνατότητα, αλλά και η γενικότερη ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Παίκτες όπως οι Σα, Φορτούνης, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Μπρούμα, έμειναν εκτός αποστολής, ενώ επίσης εκτός είναι και οι νεοαποκτηθέντες Παπασταθόπουλος, Λαλά. Συγκεκριμένα, η αποστολή των Πειραιωτών αποτελείται από τους Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρη, Ντρέγκερ, Ανδρούτσο, Αποστολόπουλο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Χριστοφιλόπουλο, Τσέλιο, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λιάτσο, Μασούρα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC.
ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η
ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ
ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ