Δυάδα Πορτογαλίας

Δυάδα Πορτογαλίας

Το Stoiximaview προτείνει...

Το stoiximaview.gr μας προτείνει δύο αγώνες για το σημερινό στοίχημα και είναι από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Ρίο Άβε-Νασιονάλ Μαδέιρα (19.00):

Πρώτο ματς για την Ρίο Άβε με τον νέο της προπονητή εντός έδρας. Στο ντεμπούτο του Καρντόσο η ομάδα είχε ηττηθεί σχεδόν σβηστά 2-0 στην έδρα της Πόρτο. Μια ζωηράδα την έβγαλε ωστόσο ήταν τέτοιος που δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Τώρα, παραμένοντας το ίδιο πιεσμένη βαθμολογικά, θα βρει απέναντί της μια ομάδα που θα έπρεπε να την είχε βάλει εδώ και καιρό από κάτω στη βαθμολογία.

Η Νασιονάλ πηγαίνει στο «Βίλα ντο Κόντε» με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στη Φαμαλικάο (2-1). Αυτό ήταν το πρώτο της τρίποντο μετά από τέσσερα ματς και πήρε μεγάλη ανάσα αφού και αυτή για την παραμονή παλεύει. Τώρα καλείται να διώξει και τον εφιάλτη των εκτός έδρας, όπου μετάρει μόλις ένα «διπλό» σε έξι ματς. Αυτό είναι καλό για τη Ρίο Άβε. Πιστεύοντας πως δεν έχει χάσει το μομέντουμ του νέου προπονητή και πως οι βασικές μονάδες από το σχετικά ποιοτικό της ρόστερ θα ξυπνήσουν θα πάω με τον άσσο στο οριακό 1.88.

Πάσος-Τοντέλα (23.00):

Ωραίο ματς στο Μόβελ. Η Πάσος συνεχίζει την ευρωπαϊκή της αντεπίθεση. Είναι αήττητη εδώ και επτά ματς έχοντας πέντε σερί νίκες. Κάπως έτσι έπιασε 5άδα και ξαναβρήκε το χαμόγελό της μετά το προβληματικό ξεκίνημα στη χρονιά. Δεν μπορούμε να πούμε πως βγάζει μάτια με την απόδοσή της, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είναι… κυρία! Με όπλο την αποτελεσματικότητά της
μεσοεπιθετικά και την ισορροπία που έχει βρει στα μετόπισθεν η ομάδα του Πέπα πηγαίνει σε «καθαρές» νίκες.

Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αφού η Τοντέλα είναι σκληρό καρύδι. Έρχεται από νίκη με τη Φαρένσε 2-0 και ξαναπήρε μαξιλαράκι ασφαλείας (+4) από την παραμονή. Το κακό βέβαια εδώ είναι πως μιλάμε για ποιοτική αλλά τελείως «τρελή» ομάδα. Εκτός έδρας εξαφανίζεται. Είναι χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα με έξι ήττες (οι πέντε σερί) και μόλις μία ισοπαλία. Με την
Πάσος να θέλει να εκμεταλλευτεί και το πιθανό στραβοπάτημα της Γκιμαράες, που παίζει στην έδρα της Μπενφίκα, το θύμα δείχνει ιδανικό. Ο άσσος βέβαια είναι «κουτσουρεμένος» και θα φροντίσουμε να τον τσιμπήσουμε προς τα πάνω. Πάμε στοίχημα με το Combo Bet 1 & Under 3.5 στο δίκαιο 2.20.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ