Με ντέρμπι και πρωτοπόρο…

Με ντέρμπι και πρωτοπόρο…

Η δυάδα του Stoiximaview για το σημερινό στοίχημα...

Το stoiximaview.gr προτείνει δύο αγώνες για το σημερινό μας δελτίο. Το ντέρμπι της Ιταλίας στο Κύπελλο, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ, αλλά και τον αγώνα της πρωτοπόρου Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε.

Κύπελλο Ιταλίας, Γιουβέντους-Ίντερ (21:45): Ο επαναληπτικός της νίκης με 2-1 της Γιουβέντους στο πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο και ένα ματς που κρίνει ποια ομάδα θα πάει στον τελικό. Είναι αλήθεια πως η επιλογή του παιχνιδιού έγινε κυρίως βάσει των αποδόσεων που είδα στο στοίχημα. Είναι σε πολύ υψηλές αποδόσεις το σετ, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το 2.79 που βρήκα τη Γιούβε.

Μια απόδοση που στον ΟΠΑΠ τουλάχιστον έχει ως αουτσάιντερ τη Γιουβέντους για τη νίκη. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα, που τη βρίσκουμε οριακά μεν, αλλά φαβορί. Επίσης σε μεγάλες αποδόσεις, που δε φτάνουν όμως στο 2.79. Έψαξα μέσω των ρεπορτάζ να βρω αν υπάρχουν κάποιες επιπλέον απουσίες, αλλά μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00 δεν υπήρχε κάποιο νεότερο. Πέραν των γνωστών, Ράμσεϊ και Ντιμπάλα.

Κύπελλο Ιταλίας, Γιουβέντους-Ίντερ (21:45): Από την άλλη η Ίντερ θα παραταχθεί πλήρης, σίγουρα θα παίξει πιο επιθετικά πιθανόν από την αντίπαλό της, αφού ψάχνει νίκη είτε με 2-0, είτε με ένα γκολ διαφορά, αλλά σκοράροντας από τρία γκολ και πάνω. Δικαιολογεί αυτό τον ρόλο του φαβορί; Σε καμία περίπτωση στο Τορίνο. Πρέπει να φτάσει σε μεγάλη ανατροπή η ομάδα του Κόντε και μόνο εύκολο δεν είναι.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα. Η μεν Ίντερ επικράτησε με 2-0 στο Αρτέμιο Φράνκι της Φιορεντίνα, βγάζοντας και πάλι ποιότητα, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο. Η δε Γιουβέντους με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κριστιάνο, επικράτησε 2-0 της Ρόμα. Και παραμένει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Κύπελλο Ιταλίας, Γιουβέντους-Ίντερ (21:45): Θα είναι ένα ακόμα σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που… μισιούνται. Και σίγουρα ο άσος στο 2.79 έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία. Έστω κι αν εμπεριέχει ρίσκο. Η μία πρόταση απ’ αυτό το ματς θα είναι ο άσος. Η άλλη και βασική, θα είναι το over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.90. Η Ίντερ θα ψάξει να παίξει επιθετικά, η Γιουβέντους σκοράρει εύκολα στο γήπεδό της. Πάμε στοίχημα με over λοιπόν.

Ζιλ Βιθέντε-Σπόρτινγκ: Κάποιος να την φρενάρει…

Primeira Liga, Ζιλ Βιθέντε-Σπόρτινγκ, (23:00): Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε την περασμένη Παρασκευή (5/2) η Ζιλ Βιθέντε. Πέρασε από την έδρα της Μποαβίστα με 2-1 και έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών, που την κρατούσαν καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας. Το γκολ του Μπαραγέ στο 85’ ήταν λυτρωτικό και την εκτόξευσε στη 12η θέση, φτάνοντας τους 16 βαθμούς. Είναι τέτοια η κατάσταση στο πρωτάθλημα, καθώς έχει από κάτω 7 ομάδες, που έχουν 13-16 βαθμούς. Έχει απολογισμό 4-4-9 και 13-20 γκολ.

Primeira Liga, Ζιλ Βιθέντε-Σπόρτινγκ, (23:00): Για τη Σπόρτινγκ, ώρες-ώρες, τα λόγια στερεύουν. Η ομάδα της Λισσαβόνας δείχνει πιο ικανή από ποτέ να επιστρέψει στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος από το μακρινό 2002! Ήδη «έδειξε τα δόντια της», κατακτώντας προ ημερών το Λιγκ Καπ, νικώντας Πόρτο και Μπράγκα σε ημιτελικό και τελικό αντίστοιχα. Το τέλος του πρώτου γύρου την βρήκε στην κορυφή, όντας αήττητη μετά από 17 αγωνιστικές. Στο τελευταίο παιχνίδι της πέρασε από την έδρα της Μαρίτιμο με 2-0, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Έχει απολογισμό 14-3-0 και 36-9 τέρματα.

Primeira Liga, Ζιλ Βιθέντε-Σπόρτινγκ, (23:00): Στο ιατρικό δελτίο, τώρα, οι γηπεδούχοι έχουν δύο ερωτηματικά, που αφορούν στη συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Σίλβα και του επιθετικού Μιούλεν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, με εξαίρεση τον επιθετικό Λουίς Φελίπε, ο οποίος λείπει καιρό, ταξίδεψαν ουσιαστικά με πλήρη αποστολή.

Στο παιχνίδι υπάρχει φαβορί και είναι η Σπόρτινγκ. Όμως, το διπλό, που είναι οριακά πάνω από 1.50 δεν είναι ικανοποιητικό για το στοίχημα μου. Θα το συνδυάσω με τα γκολ, προκειμένου να ανεβεί η απόδοση. Η ταξιαρχία του Ρούμπεν Αμορίμ έχει 8 νίκες και 1 ισοπαλία μακριά από τη Λισσαβόνα και έχει σκοράρει μίνιμουμ δύο γκολ ανά παιχνίδι. Μετά το 2-2 της Πόρτο με τη Μπράγκα, έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο +8 από τους «δράκους» και πιστεύω ότι δεν θα πετάξει την ευκαιρία. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με «2 και over 1,5 γκολ» στο 1.93.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ