Η δυάδα του Stoiximaview…

Η δυάδα του Stoiximaview…

Το Stoiximaview προτείνει...

Το stoiximaview.gr προτείνει δύο αγώνες από Πορτογαλία και Αγγλία, για το σημερινό μας δελτίο.

Κύπελλο Πορτογαλίας, Μπράγκα-Πόρτο (22.15): Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί όπου την περασμένη Κυριακή έφεραν ένα εκπληκτικό 2-2 για το πρωτάθλημα, Μπράγκα και Πόρτο θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου στο Ντραγκάο. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το Εστορίλ-Μπενφίκα. Τρομερό comeback την Κυριακή για την Μπράγκα, που με δύο γκολ στο 87’ και στο 90+4’ γύρισε από το 0-2 κι έκανε τεράστια ζημιά στην ομάδα του Κονσεϊσάο.

Μέσα σε ένα αρκετά περίεργο κλίμα ο τεχνικός των δράκων καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του για τον πλέον πιο ρεαλιστικό στόχο εντός συνόρων. Εκτός θα είναι ο Κορόνα που αποβλήθηκε, ενώ δύσκολη θεωρείται και πάλι η συμμετοχή του Οτάβιο. Για την Μπράγκα η ψυχολογία είναι στα ύψη, αφού η αντίδραση κράτησε την ομάδα αήττητη για δεκαπέντε ματς εντός έδρας (13–2-0)! Πλέον ο Καρβαχάλ θέλει να δει την ομάδα του να κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό. Το μομέντουμ είναι με την Μπράγκα, ναι. Όμως, ο Κονσεϊσάο έχει δείξει τρομερή ευφυΐα όποτε του ζητήθηκε στον πάγκο της Πόρτο, για αυτό και δεν περιμένουμε μια ομάδα επηρεασμένη από το σοκ της Κυριακής. Το σίγουρο είναι πως έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες πολύ ποιοτικές, που κουβαλάνε κούραση αλλά πάνω απ’ όλα θα είναι υποψιασμένες. Έτσι, παρότι σπάνια το επιλέγουμε, πάμε στοίχημα με το under 2.5 στο 1.88.

Championship, Ρέντινγκ-Μπόρνμουθ (21.00): Ντέρμπι ανόδου! Η Ρέντινγκ συνεχίζει να κρατιέται ψηλά και να διατηρεί τις πιθανότητές. Βρίσκεται στην 4η θέση και παραμένει εντός 6άδας, κάτι που αν το καταφέρει θα θεωρείται υπέρβαση. Διανύει μία περίοδο σταθερότητας με επτά παιχνίδια χωρίς ήττα (4–3-0). Προέρχεται από το 0-0 απέναντι στη Στόουκ σε ένα ματς όπου πιέστηκε πολύ κι έκανε λίγα πράγματα μεσοεπιθετικά. Εντός έδρας είναι πιο παραγωγική και μετράει τρεις σερί νίκες με συντελεστή 8-2!

Η Μπόρνμουθ πήγε… τρένο! Είχε ένα βατό πρόγραμμα και το έκλεισε με τρεις εύκολες νίκες κόντρα σε Γουίκομπ, Μπρίστολ και Μίντλεσμπρο. Ειδικά στο τελευταίο της ματς απέδειξε και την
εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται φτάνοντας στο 1-4 στην έδρα μια ομάδας που επίσης παλεύει για την άνοδο. Οι παίκτες του Φρανκ πλέον από την 2η θέση ελπίζουν στο απευθείας εισιτήριο. Εκτός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματικοί (5-4-0) και αήττητοι εδώ και εννέα ματς (20 συνολικά). Στην κατάσταση που είναι θεωρώ πως έχουν πιθανότητες για το διπλό στο Μαντέτσκι. Ωστόσο, επειδή η Ρέντινγκ στο γήπεδό της “ξεκλειδώνει” μεσοεπιθετικά θα προτιμήσω το μεσοβέζικο σύνολο τερμάτων 2-3 στο 1.91.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ