Με τα Κύπελλα Βελγίου και Τουρκίας

Με τα Κύπελλα Βελγίου και Τουρκίας

Το Stoiximaview προτείνει τη σημερινή δυάδα...

Η δυάδα που προτείνει το stoiximaview.gr, με αγώνες Κυπέλλου από Βέλγιο και Τουρκία…

Κύπελλο Βελγίου, Γάνδη-Σαρλερουά (19:00): Τις πενταπλάσιες νίκες έχει η Γάνδη απέναντι στη Σαρλερουά, 21 έναντι 4 για την ακρίβεια! Επίσης, υπάρχουν και 15 ισοπαλίες. Για να δούμε τι θα δούμε εδώ και στο παιχνίδι αλλά και προφανώς και στο στοίχημα. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν τον «άσο» κοντά στο 1,90 και το «διπλό» λίγο κάτω από το 4,00.

Η Γάνδη δεν είναι καλή φέτος. Βρίσκεται στη 12η θέση στο πρωτάθλημα με 33 βαθμούς με 9-6-11 και 36-33 γκολ. Για καλή της τύχη, πάντως, δεν απέχει πολύ από τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Με την εικόνα της, πάντως, δεν θα της δίνατε κι εσείς πολλές πιθανότητες. Μετράει 3 σερί ισοπαλίες (2-2 με Έουπεν, 0-0 με Άντερλεχτ, 1-1 με Σιντ Τρούιντεν) και έχει 1 νίκες και 4 «Χ» σε πέντε ματς. Αυτή είναι και η μοναδική της επιτυχία σε 8 αναμετρήσεις όπου έχει και 2 ήττες. Στο Κύπελλο, αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι της. Είχε αποκλείσει στις 3/2 την Χερ Τόνγκερεν με 5-0.

Μία από τα ίδια είναι και η Σαρλερουά. Ναι μεν έχει δύο ισοπαλίες (1-1 με Ζούλτε Βάρεγκεμ και Λέουβεν) και μία νίκη (3-1 εκτός της Κορτράικ), ωστόσο αυτή είναι και η μοναδική επιτυχία της σε 8 αγώνες. Βλέπετε, είχαν προηγηθεί 5 διαδοχικές ήττες! Είναι, πάντως, πιο ψηλά, έχοντας 38 βαθμούς με 11-5-10 και 39-35 γκολ. Εκτός έδρας, έτσι για την ιστορία, έχει 6-2-6 και 26-26 γκολ! Επίσης, στο Κύπελλο είχε αποκλείσει με 1-0 τη Βέστερλο στον προηγούμενο γύρο.

Κύπελλο Βελγίου, Γάνδη-Σαρλερουά (19:00): Δύο ομάδες που είναι σε παρόμοια φάση κοντράρονται εδώ. Σκοράρουν με ευκολία, όπως εξίσου εύκολα δέχονται γκολ. Θα αποφύγουμε να πάμε στο g/g υπό την έννοια πως πληρώνει λίγο. Πάμε στοίχημα με το να σημειωθεί το πρώτο γκολ στον αγώνα μέχρι το 30’, στο συμπαθητικό 1,75.

Κόνιασπορ-Μπεσίκτας: Θα εμπιστευτούμε τη δυνατή!

Κόνιασπορ-Μπεσίκτας (19:45): Προγνωστικά στοιχήματος για αναμέτρηση του Κυπέλλου Τουρκίας. Ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν πρόσφατα ξανά μαζί, για το πρωτάθλημα Super Lig.

Θα δούμε αναλυτικά πρώτα τι έχουν κάνει οι δύο ομάδες μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έτσι ώστε στη συνέχεια να παραθέσουμε την πρότασή μας για το σημερινό στοίχημα.

Η κόνιασπορ είναι μία ομάδα η οποία δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι στη 15η θέση και έχει σε 22 ματς 24 βαθμούς με γκολ 27-28. Είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και μάλιστα στις αρχές είχε νικήσει την Μπεσίκτας με 4-1 εντός έδρας!

Τώρα όμως κάνει «κοιλιά» και για αυτό αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε σερί αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο ματς έπαιξε με την Μπεσίκτας εκτός έδρας και ηττήθηκε με 1-0. Σε έναν αγώνα στον οποίο η Μπεσίκτας είχε μείνει με παίκτη λιγότερο από το 21′, αλλά κατάφερε να σκοράρει στο 81′ και να πάρει τη νίκη.

Στο Κύπελλο αρχικά απέκλεισε εντός έδρας με 7-0 τη Μανίσα και στη συνέχεια με 3-1 εντός έδρας την Αλτινορντού.

Κόνιασπορ-Μπεσίκτας (19:45): Η Μπεσίκτας από την πλευρά της, είναι στη 2η θέση. Βασικά υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή ανάμεσα σε Γαλατασαραϊ, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε με 48 βαθμούς. Η Μπεσίκτας έχει δώσει 23 ματς με συντελεστή γκολ 50-26, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω στο τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα, νίκησε την Κόνιασπορ με 1-0 και με αριθμητικό μειονέκτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε ηττηθεί από την Κόνιασπορ με 4-1 εκτός έδρας, αλλά το ξεκίνημα της Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα δεν ήταν καλό. Τώρα έχει… στρώσει και τα πάει μια χαρά.

Στο Κύπελλο έφτασε στη φάση των προημιτελικών αποκλείοντας αρχικά με 3-1 την Ταρσούς Ιντμάν εντός έδρας και στη συνέχεια τη Ρίζεσπορ επίσης εντός με 1-0.

Κόνιασπορ-Μπεσίκτας (19:45): Εμείς εδώ θα πάμε στοίχημα με τα γκολ και συγκεκριμένα της δυνατής ομάδας, της Μπεσίκας. Θέλουμε το over 1.5 γκολ της Μπεσίκτας στο ματς, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ