Δύο ματς σε απόδοση 5.60!

Δύο ματς σε απόδοση 5.60!

Η δυάδα του Stoiximaview για το σημερινό στοίχημα...

Το stoiximaview.gr προτείνει για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα δύο αγώνες, από τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Πορτογαλίας. Με συνολική απόδοση 5.60!

La Liga, Κάδιθ-Μπιλμπάο (22.00): Σε περίεργη φάση οι δύο ομάδες, που δεν έχουν ξεμπερδέψει με την παραμονή. Η Κάδιθ ψάχνει τρόπο να σηκώσει κεφάλι την ώρα που επιστρέφει στα βατά ματς. Έρχεται από τρεις ήττες με Σεβίλλη (3-0), Ατλέτικο (2-4) και Σοσιεδάδ (4-1). Σε κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια της δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική πράγμα που φαίνεται και από τα σκορ. Είναι πολύ λογικό ο Θερβέρα να προβληματίζεται έντονα από την εικόνα της ομάδας την ώρα που την βλέπει να χάνει θέσεις στην βαθμολογία. Την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός με τη Μπαρτσελόνα.

La Liga, Κάδιθ-Μπιλμπάο (22.00): Η Μπιλμπάο παίζει σε διπλό ταμπλό. Λίγο πρωτάθλημα, στο οποίο έχει χάσει τις ελπίδες για Ευρώπη και πολύ Κύπελλο. Μεσοβδόμαδα ήρθε 1-1 στην έδρα της με τη Λεβάντε για τον πρώτο ημιτελικό. Ο Μαρθελίνο έχει πιέσει αρκετά τους παίκτες του το τελευταίο διάστημα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Οι Βάσκοι θέλουν να κλείσουν με θετικό τρόπο ένα πρόγραμμα που δεν τους έδωσε καμία ανάσα και να απολαύσουν το ρεπό μεσοβδόμαδα. Η Κάδιθ δείχνει να καίγεται περισσότερο. Η Μπιλμπάο βράζει στο ίδιο καζάνι κι έστω κι αν δείχνει χαλαρή θέλει κι αυτή να ξεμπερδεύει. Εκτός έδρας μετράει 6σερί G/G την ώρα που οι νεοφώτιστοι σκοράρουν με άνεση στο γήπεδό τους. Πάμε στοίχημα με το G/G στο εξαιρετικό 2.20.

Πορτογαλία, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πάσος Φερέιρα (22.15): Ακόμη ένα βήμα για το πρωτάθλημα θέλει να κάνει η Σπόρτινγκ. Συνεχίζει αήττητη μετά το θρίλερ και την ανατροπή στην έδρα της Ζιλ Βισέντε με τα γκολ του Κόατες στο 83’ και στο 90+1’ (1-2). Το Σάββατο είδε την Πόρτο να γκελάρει με την Μποαβίστα (2-2) και της παρουσιάζεται σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει την διαφορά της από την δεύτερη θέση στους 10 βαθμούς!

Πορτογαλία, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πάσος Φερέιρα (22.15): Τα λιοντάρια θα βρουν απέναντί τους ένα σκληρό καρύδι. Την εξαιρετική το τελευταίο διάστημα Πάσος Φερέιρα που βάζει πλώρη για Ευρώπη. Η αήττητη εδώ και εννέα ματς ομάδα του Πέπα κόλλησε στο 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική με την Πορτιμονένσε και φρέναρε ύστερα από τέσσερα κολλητά τρίποντα. Σκοράρει με μεγάλη άνεση και εκτός έδρας, όπου στα τελευταία τρία έχει πετύχει επτά κι έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Πηγαίνει άνετη στη Λισαβόνα για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της, αφού η Γκιμαράες που την απειλούσε στη βαθμολογία ηττήθηκε από τη Ρίο Άβε. Με την Σπόρτινγκ να είναι ανώτερη και να θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα απέναντι στους ποιοτικούς και σχετικά χαλαρούς φιλοξενούμενους το GG & Over 2.5 στο 2.55 μοιάζει προκλητικό.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ