Από την Ισπανία στην Τουρκία

Από την Ισπανία στην Τουρκία

Η δυάδα του Stoiximaview για την ποδοσφαιρική Κυριακή μας...

Το stoiximaview.gr προτείνει δυάδα για το σημερινό μας στοίχημα, από τα πρωταθλήματα της Ισπανίας και της Τουρκίας…

Primera Division, Μπαρτσελόνα-Κάντιθ (15:00): Μία φορά την έχει υποδεχτεί όλη κι όλη, το 2006 (1-0). Στον πρώτο γύρο, πάντως, η Κάντιθ έκανε μεγάλη νίκη με 2-1, στις 5 Δεκεμβρίου. Περίεργο ματς για το στοίχημα, υπό την έννοια πως η Μπαρτσελόνα προέρχεται από ηχηρή «σφαλιάρα» και έχουμε περιέργεια να δούμε πώς θα αντιδράσει. Τα προγνωστικά στοιχήματος περιμένουν να το κάνει, δίνοντας πολύ χαμηλές αποδόσεις.

Το πρωτάθλημα; Το έχει… χάσει. Γυρίζει η κατάσταση με την Ατλέτικο και τη Ρεάλ; Χλωμό, ειδικά με αυτήν τη Μπαρτσελόνα. Το Champions League; Εντάξει, αν καταφέρει να γυρίσει το ματς από το βαρύ 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο «Camp Nou», τι να πούμε. Το Copa del Rey; Ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα με τη Σεβίλλη. Οκ, δεν περνάει γενικά καλή σεζόν η Μπαρτσελόνα, αλλά είμαστε τέλη Φεβρουαρίου και σχεδόν έχει μείνει εκτός στόχων.

Μοιάζει αδιανόητο. Πριν το διασυρμό από την Παρί του Εμπαπέ είχε νικήσει 5-1 την Αλαβές. Συνολικά, δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Το κάνει για 7 σερί ματς, έτσι για την ιστορία.

Η Κάντιθ έκανε ό,τι έκανε στις αρχές και τώρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Τέσσερις σερί νίκες μετράει και έχει μία (3-1 την Αλαβές στις 10 Ιανουαρίου) σε 11 αγώνες και 2 (2-1 τη Μπαρτσελόνα στις 4/12/2020) σε 15. Βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αν συνεχίσει έτσι είναι σχεδόν σίγουρο πως σύντομα θα βρεθεί και κάτω από αυτήν. Και εκεί δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ως νεοφώτιστη.

Primera Division, Μπαρτσελόνα-Κάντιθ (15:00): Πιστεύουμε θα βγάλει αντίδραση εδώ η Μπαρτσελόνα. Με την Κάντιθ; Ναι, με την Κάντιθ, με αυτήν παίζει. Πάμε στοίχημα με το 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό και Over 2,5 γκολ αγώνα στο 2,05. Επίσης, ωραίο και το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 2,12.

Φενέρμπαχτσε-Γκιοζτέπε: Μπορεί από το πρώτο

Super Lig, Φενέρμπαχτσε-Γκιοζτέπε (18:00): Τον πρώτο λόγο έχει παραδοσιακά η Φενέρμπαχτσε, αλλά είναι αρκετές οι φορές που η Γκιοζτέπε έχει κάνει τη ζημιά. Στο 24-10-3 βρίσκουμε την παράδοση για την ακρίβεια. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν φαβορί τη Φενέρ. Στον πρώτο γύρο, αν σας ενδιαφέρει για το στοίχημα, η Φενέρμπαχτσε πήρε το «διπλό» με 3-2. Ένα ματς που είχε σκοράρει και ο Πέλκας.

Στις δύο σερί ήττες, μία στο πρωτάθλημα από τη μισητή αντίπαλό της, Γαλατασαράι, μία στο Κύπελλο από τη Μπασακσεχίρ, απάντησε με «διπλό» επί της Καραγκιουμρούκ. Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει να «χτίσει» νέο σερί και θέλει να πάρει εδώ τη νίκη λίγο πριν το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τη φορμαρισμένη Τραμπζονσπόρ. Σε μόλις 5 από τα 24 παιχνίδια της δεν έχει βρει δίχτυα. Κατά μέσο όρο σκοράρει κοντά στα δύο γκολ ανά αγώνα, έτσι για την ιστορία.

Πάμε και στην Γκιοζτέπε που είναι άνετη για την ώρα, αν και δεν έχει τόσο μεγάλη απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει 29 βαθμούς με 7-8-9 και 34-31 τέρματα και πήρε μεγάλη ανάσα με τη μεγάλη νίκη επί της Μπασακσεχίρ με 2-1. Ήταν η πρώτη μετά από τέσσερα ματς στα οποία πήρε ένα βαθμό και η τρίτη σε 13 αγώνες! Εκτός έδρας έχει 2-4-6 και 11-17 τέρματα.

Super Lig, Φενέρμπαχτσε-Γκιοζτέπε (18:00): Ανώτερη είναι η Φενέρμπαχτσε και περιμένουμε να πάρει το παιχνίδι. Θέλει, άλλωστε, να πάει με ακόμη καλύτερη ψυχολογία στο δυνατό ματς της επόμενης εβδομάδας. Πάμε στοίχημα με τη λογική ότι θα «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό στο 2,22. Αυτή είναι η πρότασή μας.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ