Champions League σε απόδοση 4.7!

Champions League σε απόδοση 4.7!

Δυάδα του Stoiximaview με τους σημερινούς αγώνες του Champions League...

Βραδιά Champions League η αποψινή και το stoiximaview.gr έχει επιλογές και για τους δύο αγώνες της διοργάνωσης!

Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι (22:00): Επτά φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν. Οι 4 είναι σε φάση ομίλων, με τελευταία το 2017-18, οι 2 σε νοκ άουτ φάση και 1 σε ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Στα νοκ άουτ ματς, το 2014, το πρώτο ματς, στη Μαδρίτη έληξε χωρίς γκολ (0-0) και στο δεύτερο, στην Αγγλία, οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν διπλάρα με 3-1 και πήραν την πρόκριση στον τελικό (όπου και ηττήθηκαν 4-1 από τη Ρεάλ στην παράταση, αν και μέχρι το 90’ κέρδιζαν!).

Απλώς τα καταγράφουμε και αυτά, αν και ενδεχομένως να μην έχουν κάποιο νόημα για το στοίχημα. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν και πολλές επιλογές και μοιρασμένες αποδόσεις. Προσέξτε και κάτι ακόμα, το γράφουμε ξανά: Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο λόγω της κατάστασης με την πανδημία και τα διαφορετικά πρωτόκολλα ανά χώρο. Συγκεκριμένα, γίνεται στη Ρουμανία, στο Βουκουρέστι. Το δεύτερο ματς θα γίνει στις 17/3.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προέρχεται από την εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-0 από τη Λεβάντε, λίγες μέρες μετά το ματς του πρώτου γύρου με την ίδια ομάδα όπου έμεινε στο 1-1! Κάπως έτσι, είδε τη διαφορά από τη Ρεάλ να μειώνεται στους 3 βαθμούς, αν και έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Όπως και να ‘χει, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία το μεταξύ τους ντέρμπι στις 7/3 στο Metropolitano. Τώρα, η ομάδα του Σιμεόνε, καλείται να βγάλει αντίδραση, στο Βουκουρέστι, στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League, ένα ζευγάρι που δείχνει ισορροπημένο.

Θυμίζουμε, η Ατλέτικο ζορίστηκε και στον όμιλο, όπου έφτασε τελευταία αγωνιστική να παίζει την πρόκριση. Νίκησε, βέβαια, στην Αυστρία, τη Σάλτσμπουργκ 2-0 και «καθάρισε». Έχει αρκετές απουσίες να αντιμετωπίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Δεν έχουν ταξιδέψει στο Βουκουρέστι οι Χιμένες, Βρσάλκο, Τρίπιερ, Καράσκο και Ερέρα. Στο όριο καρτώνείναι ο Σάβιτς και ο Λόντι.

Πάμε και στην Τσέλσι που σε σχέση με τον όμιλο (και την άνετη πρόκρισή της) έχει νέο προπονητή, τον Τόμας Τούχελ. Προέρχεται από το 1-1 με τη Σαουθάμπτον, η πρώτη απώλεια βαθμών μετά από 4 διαδοχικές νίκες. Ισοφάρισε με πέναλτι του Μάουντ, αλλά δεν βρήκε δεύτερο γκολ να γυρίσει τούμπα το ματς.

Βρίσκεται στην 5η θέση με 43 βαθμούς, δύο πίσω από τη Γουέστ Χαμ και έξι από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ. Για τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν αναφέρουμε καν, είναι τεράστια η απόσταση. Το στοίχημα για τον Γερμανό τεχνικό είναι να ξεκλειδώσει ορισμένους πολύ ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Ζίγιεκ, ο Βέρνερ, ο Χάβερτζ. Τα πιο τρανταχτά παραδείγματα. Παικταράδες που μπορούν να ανεβάσουν όλη την ομάδα.

Περίεργη αναμέτρηση, στοιχηματικά πάντα. Βρήκαμε μία επιλογή που τη θεωρούμε πολύ καλή, παρά τη λογική ότι οι δύο ομάδες θα πάνε συντηρητικά το παιχνίδι. Πάμε στοίχημα με το Να μπει το πρώτο γκολ πριν το 36’, το βρίσκουμε στο 1,83 και θα το πάρουμε δίχως δεύτερη σκέψη.

Και συντηρητικά να παίξουν, έχουν τόση ποιότητα και οι δύο ομάδες που μπορούν να βρουν ένα γκολ. Και στην τελική, ένα γκολ σε σχεδόν ένα ημίχρονο (παρά 9 λεπτά), δεν είναι παράλογο. Επίσης, δυνατά παιδιά έχουν και οι δύο ομάδες, οπότε ωραίο και το Πρώτη κάρτα πριν το 30’ στο 1,87. Τέλος, ως fun bet θα πάμε στον κύριο Τίμο Βέρνερ. Δεν περνάει καλή φάση, αλλά το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο 4,25 είναι πρόκληση.

Λάτσιο-Μπάγερν: Combo τριών επιλογών

Λάτσιο-Μπάγερν (22:00): Και ξαφνικά… έμπλεξε η Μπάγερν. Σε μια περίοδο που έρχεται το Champions League και εκείνη είναι ανακασμένη να υπερασπιστεί το τρόπαιο, ήρθαν οι γκέλες στο πρωτάθλημα. Και αναγκάζουν την ομάδα του Φλικ να μην… χαλαρώσει καθόλου. Ο Ρουμενίγκε είπε πως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ίσως οι παίκτες… άδειασαν ή πίστεψαν πως δεν χάνουν από κανέναν.

Μέχρι που ήρθαν οι… σφαλιάρες. Ισοπαλία 3-3 με την Άουγκσμπουργκ στο Μόναχο αμέσως μετά την κατάκτηση του Συνομοσπονδιών. Και πέντε μέρες μετά, ήττα από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Την ίδια ώρα που η Λειψία επικρατούσε 3-0 της Χέρτα στο Βερολίνο και μείωσε πλέον τη διαφορά στους δύο βαθμούς. Ok, παραμένει φαβορί η Μπάγερν, αλλά πόσο σιγουριά μπορεί να νιώθει πλέον;

Σε… κακό φεγγάρι οι Βαυαροί που έχουν και δύσκολο παιχνίδι στο Champions League αντιμετωπίζοντας τη Λάτσιο στη Ρώμη. Διψάει γιαδιάκριση η Λάτσιο, η οποία παλεύει στο πρωτάθλημα να κερδίσει και την επόμενη σεζόν μια θέση στην κορυφαία διοργάνωση. Είναι στην τετράδα, ισόβαθμη με την Αταλάντα και σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Εφτά νίκες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Ινζάγκι. Μόλις μία ήττα κι αυτή από την ασταμάτητη και πρωτοπόρο Ίντερ στο Μιλάνο με 3-1. Εξαιρετική αμυντικά η Λάτσιο, βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει και να παίρνει τους βαθμούς. Γι’ αυτό και δεν θα πάμε στο συγκεκριμένο στοίχημα με το… φαβορί. Γενικά καλό θα είναι να αποφύγουμε το σημείο.

Θα πάμε στοίχημα με bet builder και τρεις επιλογές σε αυτό. Over 0,5 γκολ η Λάτσιο, over 2,5 γκολ συνολικά και over 8,5 κόρνερ σε τιμή 2.53.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ