Ντέρμπι στην Πορτογαλία και bonus το Μεξικό!

Ντέρμπι στην Πορτογαλία και bonus το Μεξικό!

Η δυάδα του Stoiximaview...

Το stoiximaview.gr προτείνει δύο αγώνες για το βράδυ του Σαββάτου, με στόχο το δρόμο προς το ταμείο! Ματς από τα πρωταθλήματα Πορτογαλίας και Μεξικό…

Primeira Liga, Πόρτο-Σπόρτινγκ (22.30): Βράδυ με ντέρμπι στο Ντραγκάο. Η Πόρτο παίζει τα ρέστα της για να επιστρέψει στη μάχη του τίτλου. Η Σπόρτινγκ ταξιδεύει έχοντας το μαξιλάρι των 10 βαθμών και θέλει να τελειώσει τη δουλειά.

Primeira Liga, Πόρτο-Σπόρτινγκ (22.30): Οι δράκοι έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 45 γκολ περιμένουν το μεγάλο φαβορί ύστερα από τη νίκη τους 2-1 στην έδρα της Μαρίτιμο, σε ένα ματς που πήραν όλα τα σπόρια και όχι μόνο από τη διαιτησία. Είναι στο 10 την ώρα που την ερχόμενη Τετάρτη υποδέχονται την Μπράγκα για τη ρεβάνς του Κυπέλλου ύστερα από το 1-1 στο πρώτο ματς.

Στο Champions League, που έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δείχνει να είναι εφικτό το επόμενο βήμα έχει το προβάδισμα ύστερα από το εντός έδρας 2-1 κόντρα στην Γιουβέντους. Αγωνιστικά ο Κονσεϊσάο θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Μοναδική απουσία παραμένει αυτή του Μαρκάνο, που ούτως ή άλλως πλέον δεν επηρεάζει.

Primeira Liga, Πόρτο-Σπόρτινγκ (22.30): Η Σπόρτινγκ κάνει ένα βήμα κάθε αγωνιστική για το θαύμα. Εκμεταλλευόμενη το κακό ξεκίνημα της Μπενφίκα και της Πόρτο αλλά και τη δική της αξιοσημείωτη σταθερότητα πλησιάζει στο πρώτο της πρωτάθλημα ύστερα από το 2002. Ο Αμορίμ βασίζεται στην άμυνά του, όπου αποτελεί το δυνατό χαρτί των λιονταριών, τα οποία έχουν δεχτεί μόλις δέκα γκολ. Ωστόσο και επιθετικά η ομάδα του δείχνει να ρολάρει, αφού βρίσκει δίχτυα με άνεση πράγμα που επιβεβαιώνεται από τα 42 γκολ που έχει σημειώσει. Στο απουσιολόγιο ξεχωρίζει το όνομα του Παουλίνιο.

Primeira Liga, Πόρτο-Σπόρτινγκ (22.30): Τελευταίο χαρτί για την Πόρτο. Αν δεν τα καταφέρει η Σπόρτινγκ μπορεί να βάλει το ένα χέρι της πάνω στην κούπα. Θα πατήσει στο αήττητο και στο σφιχτό στυλ παιχνιδιού που λατρεύει ο Αμορίμ. Οι δράκοι δεν θα βρεθούν πρώτη φορά απέναντι σε μια τόσο πιεστική κατάσταση.

Χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν, βάσει της βαθμολογίας, θα παίξουν τα ρέστα τους. Βάσει της καλής κατάστασης που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα αλλά και της… τεχνογνωσίας τους σε τέτοιες καταστάσης θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο. Πάμε στοίχημα με τον άσσο και λόγω απόδοσης, αφού το 2.25 έχει μεγάλη αξία.

Τολούκα – Άτλας: Στήριξη στην έδρα με 2.15!

Liga MX, Τολούκα – Άτλας (01:00): Για ακόμα μια φορά σε εκτός έδρας ματς έβγαλε αμυντικά προβλήματα και ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Κρους Ασούλ. Ξεκίνησε άσχημα το ματς και βρέθηκε να χάνει στο 6ο λεπτό. Ήταν κακή και στη συνέχεια όπου στο 27′ έγινε και το 2-0. Προς το τέλος του ημιχρόνου ανέβασε όμως την απόδοση της και μείωσε στο 44′ σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφτασε και στην ισοφάριση με πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος όμως δέχθηκε έντονη πίεση και στο 63′ έγινε το τελικό 3-2. Το πάλεψε μέχρι τέλους για την ισοφάριση, δίχως αποτέλεσμα όμως. Επιστρέφει τώρα στην έδρα της, όπου μετράει 4/4 νίκες μέχρι στιγμής στο Κλαουσούρα και στηρίζει πολλά σε αυτή.

Liga MX, Τολούκα – Άτλας (01:00): Έστω και στα χαρτιά, κατάφερε να πάρει την δεύτερη σερί νίκη της, καθώς το ματς με την Αμέρικα κατοχυρώθηκε υπέρ της, λόγω αντικανονικής συμμετοχής αντιπάλου. Στον αγωνιστικό χώρο ηττήθηκε με 2-0, καθώς δέχθηκε το 0-1 με πέναλτι στο 39′ και στο φινάλε ήρθε το δεύτερο γκολ. Μετά το ματς όμως έκανε ένσταση και πήρε το παιχνίδι. Έστω και έτσι λοιπόν, έφτασε τους 8 βαθμούς και τα τέσσερα διαδοχικά ματς αήττητη. Έχει ψυχολογία να πάει στην έδρα της Τολούκα να παλέψει, αλλά μακριά από την βάση της ζορίζεται πάρα πολύ και θα πρέπει να προσέξει την άμυνα της. Η Τολούκα είναι φουλ επιθετική ομάδα.

Liga MX, Τολούκα – Άτλας (01:00): Η Τολούκα στην έδρα της είναι πανίσχυρη, είναι σε καλή κατάσταση, η επίθεση της σκοράρει με τρομερή άνεση και παρότι η Άτλας είναι ανεβασμένη, ο άσος στο 2.15 αξίζει να στηριχθεί.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ