Στοίχημα με τα προημιτελικά Κυπέλλου Βελγίου

Στοίχημα με τα προημιτελικά Κυπέλλου Βελγίου

Δυαδούλα από το Stoiximaview με διοργάνωση Κυπέλλου...

Αφήνουμε στην άκρη τα πρωταθλήματα και πάμε για σήμερα στο στοίχημα με δυάδα από το Βέλγιο. Συγκεκριμένα, από το Κύπελλο του Βελγίου και τη διοργάνωση «Beker van Belgie»!

Το stoiximaview.gr έχει ξεχωρίσει τα δύο ματς του θεσμού και προτείνει…

Σταντάρ Λιέγης-Κλαμπ Μπριζ, (21:45): Νοκ άουτ προημιτελικός του Κυπέλλου Βελγίου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η Σταντάρ Λιέγης έφτασε εδώ, αποκλείοντας δύσκολα την Κορτράικ στα πέναλτι. Βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αφού μετά την τελευταία ήττα με 3-1 από την Άντερλεχτ, έφτασε τα 6 ματς χωρίς νίκη στη Jupiler League. Οριακά παραμένει εκτός 8άδας, που οδηγεί στα πλέι οφ για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σταντάρ Λιέγης-Κλαμπ Μπριζ, (21:45): Η Κλαμπ Μπριζ πάει να πάρει με… περίπατο ένα ακόμη πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στο +15 από τη δεύτερη θέση, έχοντας και δύο ματς λιγότερα. Εντός συνόρων μετράει 11 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Έφτασε τα προημιτελικά, αποκλείοντας με 3-1 την Αντβέρπ.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι φαβορί, αλλά απέναντί της έχει μια ομάδα που είναι τρίτη σε κατακτήσεις και δεύτερη σε παρουσίες σε τελικούς και βλέπει το Κύπελλο ως διέξοδο. Γι’ αυτό θα πάρω και την κάλυψη της ισοπαλίας, συνδυάζοντάς την με γκολ. Και στα δύο ματς πρωταθλήματος υπήρξε αμφίσκορο και αυτό πιστεύω για απόψε. Πάμε στοίχημα με «2Χ και goal/goal» στο εξαιρετικό 2.30.

Γκενκ-Μαλίν, (19:00): Νοκ άουτ προημιτελικός του Κυπέλλου Βελγίου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η Γκενκ βρέθηκε στην 8άδα, νικώντας με σκορ 1-0 τη Σεντ Τρούιντεν. Ευτυχώς που υπάρχει και το Κύπελλο, αφού μέσα στο 2021 έχει μόλις τρεις νίκες σε έντεκα αγώνες πρωταθλήματος. Κι από εκεί που ήταν διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, βρέθηκε στο -17 από την κορυφή, έχοντας και δύο ματς περισσότερα. Πάντως, η ψυχολογία βελτιώθηκε κάπως μετά το τελευταίο διπλό (1-2) επί της Σαρλερουά.

Γκενκ-Μαλίν, (19:00): Η προτελευταία (2019) κάτοχος του τίτλου, Μαλίν, πέρασε στα προημιτελικά ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μπέβερεν με 1-0. Στη Jupiler League έχει κάνει ένα μεγάλο ντεμαράζ και διεκδικεί την είσοδο της στην 8άδα για να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω των πλέι οφ. Με την τελευταία ήττα με 2-0 από την Οστάνδη, μπήκε τέλος στο αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0) και βρέθηκε στην ένατη θέση.

Στα… χαρτιά, η Γκενκ έχει προβάδισμα νίκης και πρόκρισης, αλλά η Μαλίν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της. Αμφότερες σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια, ενώ το ίδιο εύκολα δέχονται. Θεωρώ, πως παρά την κρισιμότητα, θα μπουν γκολ εκατέρωθεν και θα είναι μίνιμουμ τρία. Το στοίχημα, λοιπόν, θα είναι «goal/goal και over 2,5 γκολ» στο 2.00.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ