Από τη Γερμανία στην Αγγλία για το στοίχημα

Από τη Γερμανία στην Αγγλία για το στοίχημα

Δύο ματς από Bundesliga και Championship, έχει η δυάδα του Stoiximaview...

Αγώνες από τα πρωταθλήματα Γερμανίας και Αγγλίας, Bundesliga και Championship αντίστοιχα, προτείνει για σήμερα το stoiximaview.gr.

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Βέρντερ Βρέμης (19:30): Εξ αναβολής ματς για την 20ή αγωνιστική, έχει σήμερα το πρωτάθλημα της Γερμανίας και συγκεκριμένα της Bundesliga.

Έτσι και εμείς θα πάμε στοίχημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι, για τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.

Μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά και επί της ουσίας οι γηπεδούχοι είναι αυτοί οι οποίοι κυνηγούν βαθμούς.

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Βέρντερ Βρέμης (19:30): Αυτό γιατί η Αρμίνια είναι αυτή τη στιγμή στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, ενώ δεν απέχει αρκετά και από την πιο κάτω θέση, είναι μόλις 1 βαθμό πάνω από τη Μάιντς.

Αντιθέτως, βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τη Χέρτα στη θέση που οδηγεί στην παραμονή, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Είναι στη 16η θέση η Αρμίνια, με 19 βαθμούς σε 23 ματς και συντελεστή γκολ 18-41. Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο τελευταίο της ματς πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου.

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Βέρντερ Βρέμης (19:30): Υποδέχεται τώρα τη Βέρντερ Βρέμης η οποία είναι στη 12η θέση με 27 βαθμούς σε 23 αναμετρήσεις και γκολ 27-33. Επίσης το τελευταίο της παιχνίδι ήταν ισόπαλο, 1-1, εκτός έδρας με την Κολωνία.

Εμείς εδώ για το στοίχημα θα πάμε σε σημείο ημιχρόνου. Η Αρμίνια θέλει τους βαθμούς, η Βέρντερ είναι πιο χαλαρή. Αλλά η Αρμίνια δεν είναι και καμία… τρελά επιθετική ομάδα, οπότε θα πάμε με την ισοπαλία του ημιχρόνου, επιλογή η οποία πληρώνει στο 1.95.

Μπάρνσλεϊ-Ντέρμπι: Να σπάσει τώρα; Δεν πιστεύουμε…

Μπάρνσλεϊ-Ντέρμπι (21:00): Εξ αναβολής ματς για την 28η αγωνιστική, έχει σήμερα το κουπόνι για το πρωτάθλημα της Championship.

Ματς το οποίο έχουμε επιλέξει για τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος και θα προχωρήσουμε με τη μία και μοναδική αναμέτρηση από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με τον αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας.

Μπάρνσλεϊ-Ντέρμπι (21:00): Εκεί όπου η Μπάρνσλεϊ παλεύει για να μπει στα πλέι οφ της ανόδου. Είναι ακριβώς στην τελευταία θέση των πλέι οφη, 6η, με 57 βαθμούς σε 34 ματς και γκολ 42-37. Μετράει επτά σερί ήττες και με αυτό το σερί έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε την Μπέρμιγχαμ με 1-0, εντός έδρας.

Αντιμετωπίζει τώρα, επίσης στο γήπεδό της, την Ντέρμπι Κάουντι, η οποία είναι στη 19η θέση με 38 βαθμούς σε 34 αναμετρήσεις και γκολ 25-38. Προέρχεται από δύο σερί ήττες και η τελευαία ήταν με 1-0 εκτός έδρας από την Κόβεντρι.

Στην Αγγλία δεν υπάρχουν αυτά τα σχόλια περί βαθμολογικά αδιάφορου αγώνα. Έτσι είναι το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στην Championship. Οπότε και το γεγονός ότι η Ντέρμπι Κάουντι είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μακριά από την άνοδο, δε λέει κάτι.

Μπάρνσλεϊ-Ντέρμπι (21:00): Εμείς όμως θα στηρίξουμε την Μπάρνσλεϊ γιατί το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και από τη στιγμή που έχει φτάσει μέχρι εδώ, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα αρχίσει να «γκρεμίζει» ό,τι «έχτισε» αρχίζοντας απ’ αυτό το ματς.

Μας αρέσει και η απόδοση στη νίκη των γηπεδούχων και για αυτό το στοίχημα που προτείνουμε είναι το σημείο του αγώνα και συγκεκριμένα η νίκη της Μπάρνσλεϊ σε απόδοση 1.93.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ