Συνδυασμός La Liga με Super League 1 (vid)

Συνδυασμός La Liga με Super League 1 (vid)

Η δυάδα του Stoiximaview...

Ματς από Ισπανία και Ελλάδα, έχει επιλέξει για σήμερα το stoiximaview.gr.

Σεβίλλη-Μπέτις (22:00): Έχει πολλές επιλογές για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και εμείς έχουμε επιλέξει για το σημερινό μας στοίχημα δύο αγώνες από δύο διαφορετικά πρωταθλήματα.

Αγώνα από τη La Liga της Ισπανίας και τη Super League 1 της Ελλάδας.

Αρχίζουμε με την αναμέτρηση της Ισπανίας, εκεί όπου η Σεβίλλη φιλοξενεί την Μπέτις σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Διότι είναι δύο ομάδες οι οποίες είναι κοντά στη βαθμολογία και μέσα στις θέσεις για την Ευρώπη.

Σεβίλλη-Μπέτις (22:00): Η Σεβίλλη είναι στην 4η θέση με 48 βαθμούς σε 25 ματς και γκολ 35-20. Προέρχεται από τον αποκλεισμό της από την Ντόρτμουντ στο Champions League και το 2-2 εκτός έδρας.

Στο πρωτάθλημα έχει δύο σερί ήττες, αλλά και έναν αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο της ματς στη La Liga έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Έλτσε. Ένα αποτέλεσμα έκπληξη.

Τώρα παίζει με την Μπέτις, η οποία είναι στην 6η θέση με 42 βαθμούς σε 26 αναμετρήσεις και συντελεστή γκολ 36-40. Μία Μπέτις η οποία είναι αρκετά δυνατή και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες! Στο τελευταίο της ματς νίκησε με 3-2 την Αλαβές, εντός έδρας, αγώνας ο οποίος κρίθηκε στο 88′!

Σεβίλλη-Μπέτις (22:00): Θα στηριχτούμε εδώ στην καλή επιθετική γραμμή της Σεβίλλη, όπως και στην ανάγκη της να επιστρέψει στις επιτυχίες. Και από την άλλη στην καλή κατάσταση της Μπέτις και θα προτείνουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ματς, σε απόδοση 1.90.

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (19:00): Συνεχίζουμε με την Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Super League 1. Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Ριζούπολης είναι στη 10η θέση με 25 βαθμούς σε 25 ματς και γκολ 25- 35. Πριν από μία εβδομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Γενικά όμως είναι μία ομάδα που έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία, από τις ομάδες που είναι στη μέση της βαθμολογίας και κάτω.

Τώρα υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου είναι στη 12η θέση με 20 βαθμούς σε 25 παιχνίδια και γκολ 13-31. Στο προηγούμενό του παιχνίδι ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 το Βόλο, στο Αγρίνιο. Κάνοντας έναν καλό δεύτερο γύρο, σε σχέση πάντα με την πορεία που είχε στον πρώτο γύρο.

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (19:00): Θεωρούμε πως ο Απόλλων Σμύρνης είναι καλύτερη ομάδα, σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στο πρωτάθλημα. Στηρίζουμε τη νίκη των γηπεδούχων, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.15.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ