Βραδιά και στοιχήματος με Champions League

Βραδιά και στοιχήματος με Champions League

Η δυάδα του Stoiximaview για την αποψινή βραδιά...

Έχει ματσάρες για σήμερα με τη διοργάνωση του Champions League και το stoiximaview.gr δίνει τα δικά του προγνωστικά για τους δύο αποψινούς αγώνες.

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ (22:00): Όσα κι αν έχουμε δει στο Champions League τα τελευταία χρόνια, με πολλές ανατροπές, αυτή εδώ μοιάζει με θαύμα να πραγματοποιηθεί. Η Γκλάντμπαχ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το εις βάρος της 0-2, αλλά και την καταπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Σίτι. Η οποία κάνει… περίπατο στην Αγγλία, περιμένει την μαθηματική στέψη και ρίχνει πια το βάρος της στο… απωθημένο της. Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι δεν θα γίνει στην Αγγλία αλλά στη Βουδαπέστη.

Για τη Σίτι η κατάκτηση του Champions League έχει πάρει τα τελευταία χρόνια δίπλα της το… πρέπει. Κυρίως λόγω της παρουσίας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Και του ποδοσφαίρου που πρεσβεύει ο Καταλανός. Η Γκλάντμπαχ πριν από το πρώτο παιχνίδι έφερνε μια… άνεση στη Σίτι, αφού δεν είναι η ίδια ομάδα με εκείνη που θαυμάζαμε πέρσι.

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ (22:00): Και πράγματι η Σίτι έκανε έναν υγιεινό περίπατο στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία. Επιβεβαιώνοντας και την προϊστορία. Ήταν η τέταρτη νίκη των μπλε σε πέντε αναμετρήσεις με τη γερμανική ομάδα (υπάρχει και μία ισοπαλία).

Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης λοιπόν και γι’ αυτό θα αποφύγουμε και οποιοδήποτε σημείο στο στοίχημα. Θα πάμε προς τα γκολ, στη λογική πως η Γκλάντμπαχ δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει. Θα παίξει ανοιχτά και ελεύθερα και θα επιτρέψει να γίνει γρήγορο και αρκετά ανοιχτό ματς. Οι Γερμανοί μπορούν να βρουν γκολ και εμείς θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Ρεάλ-Αταλάντα: Φέρτε πίσω τα χρωστούμενα!

Ρεάλ-Αταλάντα (22.00): Την πρόκριση στα χέρια της κρατάει η Ρεάλ ύστερα από το 0-1 στο Μπέργκαμο. Σε ένα ματς όπου η ομάδα του Ζιντάν πήγε με την πλάτη στον τοίχο λόγω των απουσιών τελικά κατάφερε να πάρει το ματς εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Φρόιλερ από το 17’ αλλά και το γκολ του Μεντί στο 86’, που κάνει την Αταλάντα να έχει βουνό μπροστά της.

Ρεάλ-Αταλάντα (22.00): Απ’ του χάρου τα δόντια γλίτωσε τη Ρεάλ ο Μπενζεμά. Με την Έλτσε να παίρνει προβάδισμα στο 61’, ο Γάλλος γύρισε το παιχνίδι (2-1) με γκολ στο 73’ και στο 90+1’, κρατώντας τους μερένχες ζωντανούς στη μάχη του τίτλου. Δεν είναι στα καλύτερά της η βασίλισσα. Πάντως, είναι θετικό για τον Ζιντάν πως σε ένα σημείο της σεζόν που καλά καλά δεν έβγαιναν τα κουκιά για την 11άδα η ομάδα του έμεινε όρθια. Πλέον ο Γάλλος βλέπει τις επιστροφές να έρχονται σιγά-σιγά καθώς είναι έντονα και τα σημάδια κόπωσης από την υπερπροσπάθεια του τελευταίο μήνα. Το σημαντικότερο πρόβλημα ενόψει του επαναληπτικού είναι η απουσία του Κασεμίρο, που είναι τιμωρημένος.

Ρεάλ-Αταλάντα (22.00): Με εξαίρεση τον Φρόιλερ, ο Γκασπερίνι δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα στο απουσιολόγιό του. Στο πρωτάθλημα η Αταλάντα κέρδισε 3-1 την Σπέτσια την Παρασκευή. Έτσι, εκμεταλλεύεται την έξτρα μέρα ξεκούρασης, ενώ συνεχίζει με ηρεμία προς την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Champions League. Τακτικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο Ιταλός. Το αν δηλαδή θα δούμε την Αταλάντα να παίρνει την μπάλα στα πόδια της και να πηγαίνει σε σετ παιχνίδι ή θα περιμένει τις αντεπιθέσεις. Ένας συνδυασμός των δύο πλάνων δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ρεάλ-Αταλάντα (22.00): Μπορεί να έχει τεράστιο προβάδισμα με το 0-1 στην Ιταλία, όμως η Ρεάλ δεν είναι στα καλύτερά της. Επιπλέον η απουσία του Κασεμίρο είναι τεράστια, αφού παίκτης με τα χαρακτηριστικά αλλά και τη φόρμα του δεν υπάρχει για να τον αντικαταστήσει. Η Αταλάντα δεν πάει για βόλτα στη Μαδρίτη. Θα παίξει την ζαριά της και θα το πάει μέχρι τέλους εκμεταλλευόμενη και τη μεγαλύτερη φρεσκάδα της. Υπό αυτές τις συνθήκες θεωρώ πως θα δούμε ένα ματς όπου θα ανταποκρίνεται περισσότερο στα χαρακτηριστικά των δύο ομάδων, ειδικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που… κάηκε λόγω της αποβολής. Πάμε στοίχημα με το GG & Over 2.5 στο δίκαιο 1.93.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ