Δυάδα για το FA Cup Σκωτίας!

Δυάδα για το FA Cup Σκωτίας!

Η πρόταση του Stoiximaview για σήμερα...

Το stoiximaview.gr προτείνει δύο αγώνες από το FA Cup Σκωτίας, για το σημερινό δελτίο στοιχήματος!

Μόρτον-Ντανφέρμλιν, (21:45): Νοκ άουτ αγώνας για τον Β’ γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει στην επόμενη φάση με την Ιστ Φάιφ. Βασική προτεραιότητα της Μόρτον είναι η παραμονή στην Championship της Σκωτίας και η νίκη με 2-1 επί της Κουίν οφ Σάουθ ήταν βάλσαμο, αφού έφτασε τους 25β. και αποσπάστηκε 3β. από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ντανφέρμλιν, που αγωνίζεται επίσης στην Championship θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από την Ινβερνές, αφού μετά από αυτό το αποτέλεσμα, παρέμεινε στους 30β., αλλά πλέον ισοβαθμεί στη 2η θέση με Ρέιθ Ρόβερς και Νταντί.

Μόρτον-Ντανφέρμλιν, (21:45): Το αποψινό παιχνίδι θα είναι το τέταρτο φετινό για τις δύο ομάδες. Στα τρία που προηγήθηκαν σε επίπεδο πρωταθλήματος είχαν από μια νίκη, ενώ ένα έληξε ισόπαλο. Θεωρώ ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και θα αποφύγω το σημείο, αφού το Κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων. Θα πάω στα γκολ, επιλέγοντας ένα στοίχημα με «goal/goal και under 4,5 τέρματα» στο εξαιρετικό 2.07.

Έλγκιν-Έιρ, (21:45): Νοκ άουτ αγώνας στο πλαίσιο του Β’ γύρου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει στην επόμενη φάση με τον νικητή του Κιθ-Κλάιντ. Η Έλγκιν, όντας ομάδα της League Two, ξεκίνησε την προσπάθειά της στον Α’ γύρο, αποκλείοντας με σκορ 4-0 τους Σίβιλ Σέρβις Στρόλερς. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Έντινμπουργκ Σίτι, χάνοντας την ευκαιρία να παραμείνει στη 2η θέση. Έμεινε στους 18β. και έπεσε στην 3η έχοντας συγκάτοικο τη Στρανράερ. Η Έιρ είναι ομάδα της Championship και προέρχεται από δύο εξαιρετικά αποτελέσματα απέναντι σε Νταντί (3-1) και Ρέιθ Ρόβερς (1-1), που είναι ομάδες τετράδας. Χάρη σε αυτά, ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις και με 25β. βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Έλγκιν-Έιρ, (21:45): Η Έιρ έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο, αφού υπάρχει διαφορά δύο κατηγοριών με την Έλγκιν, αλλά και πάλι θα προτιμήσω τα γκολ από το σημείο. Η Έλγκιν έχει σκοράρει στα 8/9 εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και η Έιρ έχει πετύχει γκολ μακριά από το γήπεδό της στα 10/14. Αναμένω και εδώ σκορ και από τις δύο ομάδες με μίνιμουμ τα τρία γκολ. Πάμε στοίχημα με «goal/goal και over 2,5 γκολ» στο άκρως ικανοποιητικό 1.80.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ