Απόδοση 4.70 στη Segunda Division!

Απόδοση 4.70 στη Segunda Division!

Η δυάδα που μας προτείνει για σήμερα το Stoiximaview...

Δεν έχουμε Εθνικές ομάδες για σήμερα και το stoiximaview.gr προτείνει δυάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Χιχόν-Αλκορκόν (20.00): Ζόρικο ματς στο «Μολινόν». Η Χιχόν παραμένει ασταθής αλλά παράλληλα για τα καλά εντός στόχων, αφού είναι μέσα στην πρώτη 6άδα. Δεν δείχνει να κινδυνεύει (+6), ωστόσο, τις πιθανότητές της για να πιάσει την 2η θέση (-6) θα τις εξαντλήσει και αυτό είναι σίγουρο.

Βέβαια, ο κίνδυνος να ηττηθεί είναι κάτι που τη φοβίζει και για αυτό, ακόμη και σε ματς που της… βγαίνουν αποφεύγει το ρίσκο. Είναι αήττητη εδώ και οκτώ ματς (4-4-0), μαζέψει με μεγάλη συνέπεια βαθμούς κάτι το οποίο ειδικά φέτος αποτελεί σπάνιο φαινόμενο στην κατηγορία.

Η Αλκορκόν με το βαρύ 0-3 από τη Βαγιεκάνο βγήκε και πάλι από τα νερά της. Εξακολουθεί να ζει στα όρια, αφού βρίσκεται σε ισοβαθμία εντός της επικίνδυνης ζώνης. Μία πείθει, μία δεν πείθει και γενικά δείχνει αρκετά εύθραυστη.

Εκτός έδρας ο Ανκουέλα επιλέγει το ταμπούρι και αυτό ενδέχεται να βολέψει τους γηπεδούχους, που από την στιγμή που δεν νιώσουν απειλή στα μετόπισθεν θα πιέσουν όσο μπορούν. Έτσι, έχει λογική η στήριξη του άσσου στο δίκαιο 2.20.

Καστεγιόν-Εσπανιόλ (22.00): Λίγη ώρα αργότερα ένα παρόμοιο παιχνίδι διεξάγεται στο Καστάλια. Η Εσπανιόλ παλεύει να κρατηθεί στην πρώτη δυάδα με νύχια και με δόντια. Οι Καταλανοί την τελευταία αγωνιστική ξεμπούκωσαν με το εμφατικό 4-0 κόντρα στη Λογρονές και επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από τρία κολλητά «Χ».

Τώρα σε ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση καλούνται να περιορίσουν τα λάθη, κυρίως στα μετόπισθεν, τα οποία σκάνε το ένα πίσω απ’ το άλλο το τελευταίο διάστημα (4 σερί G/G). Η Καστεγιόν διανύει ίσως την πιο καλή φάση της στη σεζόν.

Τέσσερα ματς αήττητη (2-2-0) και σιγά-σιγά δείχνει έτοιμη να κερδίσει μέτρα από την κόκκινη ζώνη (ισοβαθμεί στο όριο με την Αλκορκόν). Στην έδρα της μάλιστα αρέσκεται στο ποδόσφαιρο κυριαρχίας, πράγμα σπάνιο για ομάδες με τους στόχους της.

Έρχεται από δύο κολλητά τρίποντα και το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει ένα από τα φαβορί για την άνοδο δεν αγχώνει καθόλου τους παίκτες του Γκαρίδο! Λόγω του ενθουσιασμού των γηπεδούχων και της ποιότητας των φιλοξενούμενων πάμε στοίχημα με το G/G στο καλοπληρωμένο 2.15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ