Παίζουμε μπάλα σε Ισπανία, Πορτογαλία

Παίζουμε μπάλα σε Ισπανία, Πορτογαλία

Οι προτάσεις του Stoiximaview για σήμερα, Δευτέρα...

Το Stoiximaview έχει τη δική του δυάδα για το σημερινό δελτίο στοιχήματος! Αγώνες από τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Πορτογαλία, ενόψει των αναμετρήσεων που θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ (22:00): Να κάνει μία καλή προπόνηση θέλει η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βαγιαδολίδ και καλείται να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με σοβαρότητα. Η παράδοση είναι στο 14-3-1, ενώ στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 3-0. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές για αυτήν την αναμέτρηση.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για το στοίχημα. Η Μπαρτσελόνα είναι από τις ομάδες που ενδεχομένως να μην ήθελε ή να μη τη βόλευε η διακοπή. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν σε κορυφαία κατάσταση, διαλύοντας με 6-1 τη Σοσιεδάδ, εκτός έδρας. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και ότι έχει χτίσει τρομερό σερί με 15-3-0 μετά το 2-1 από την Κάντιθ στις 5 Δεκεμβρίου.

Έχει μπει γερά στη μάχη για τον τίτλο και θα τα παίξει όλα για όλα τώρα στο φινάλε, λίγες μέρες πριν το Clasico με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Η Βαγιαδολίδ παλεύει για την παραμονή της και αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που δεν… υπολογίζει.

Έχει 27 βαθμούς με 5-12-11 και 26-38 τέρματα και η διακοπή τη βρήκε με το 1-1 απέναντι στη Σεβίλλη, δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις από τον τερματοφύλακα Μπόνο. Έχει 1-3-0 στα τελευταία ματς και αυτό το 2-1 επί της Χετάφε είναι η μοναδική της νίκη σε 11 αγώνες!

Πάμε στοίχημα με το αναμενόμενο και λογικό Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο. Πληρώνει 2,00 και θα το προτιμήσουμε από την άλλη μας σκέψη που ήταν ο συνδυασμός 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό και Over 2,5 γκολ αγώνα. Αν το προτιμάτε, μας δίνει 1,78.

Μορεϊρένσε-Σπόρτινγκ Λ.: Ακόμα ένα βήμα τίτλου

Πορτογαλία, Μορεϊρένσε-Σπόρτινγκ Λ. (23:00): Επικίνδυνη αποστολή για την Σπόρτινγκ δύο μέρες μετά τη δύσκολη νίκη της Πόρτο απέναντι στη Σάντα Κλάρ που μείωσε στους 7 βαθμούς την απόσταση.

Η Σπόρτινγκ εξακολουθεί το τρελό αήττητο σερί. 20 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες που την διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Και την οδηγούν στο πρωτάθλημα έπειτα από χρόνια. Από δύο νίκες με το ίδιο σκορ προέρχεται η Σπόρτινγκ, που επικράτησε με 1-0 της Τοντέλα και της Γκιμαράες.

Είχε ανάγκη τη διακοπή για να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές της και να επιστρέψουν πιο φρέσκοι στη μάχη του τίτλου. Έχει το περιθώριο για απώλειες, αφού μένουν εννιά ματς ακόμα. Όμως στη Λισσαβόνα θέλουν το συντομότερο να εξασφαλίσουν τον τίτλο για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Μορεϊρένσε-Σπόρτινγκ Λ. (23:00): Η Μορεϊρένσε έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να χάσει πλέον το τρένο της Ευρώπης. Μέχρι τα μισά της σεζόν ο στόχος της ήταν η είσοδος στην εξάδα, αλλά πλέον δεν προλαβαίνει. Μια καλή ομάδα, με αρκετή σταθερότητα στο παιχνίδι της και με πολλές ισοπαλίες.

Τις περισσότερες (9) μετα την Μποαβίστα (11). Εδώ που το έχει φτάσει η Σπόρτινγκ θα είναι αυτοκτονία να μπει σε περιπέτειες από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Είναι και μια ευκαιρία στο στοίχημα να ψάξουμε τα δικά της παιχνίδια για να οδηγηθούμε σε… ταμεία. Θα πάμε σε bet builder με τρεις επιλογές. Πάμε στοίχημα Over 0,5 γκολ ημίχρονο, over 1,5 συνολικά και διπλό της Σπόρτινγκ σε συνολική απόδοση 2.07.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ