Προτάσεις για το Europa League! (vid)

Προτάσεις για το Europa League! (vid)

Οι αγώνες που έχει ξεχωρίσει το Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο στοιχήματος...

Μετά το Champions League ακολουθεί το Europa League, εκεί όπου επίσης έχει σημαντικά και δυνατά ματς! Στη φάση των «8» και η διοργάνωση του Europa League και το Stoiximaview ξεχωρίζει δύο αναμετρήσεις από τις τέσσερις της ημέρα και δίνει τις δικές του προτάσεις για στοίχημα!

Άγιαξ-Ρόμα (22:00): Στην «Johan Cruyff Arena» η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Europa League. Στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, ο Άγιαξ απέκλεισε πρώτα τη Λιλ και μετά τη Γιανγκ Μπόις (πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες) για να φτάσει ως εδώ.

Το 2021 η ολλανδική ομάδα παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, οδηγώντας και την κούρσα του τίτλου στην Eredivisie. Στις 9 Δεκεμβρίου του 2020, η Αταλάντα ήταν η τελευταία ομάδα που υποχρέωσε σε ήττα τον Άγιαξ. Έκτοτε ακολούθησαν 24 ματς, όπου η παρέα του Τάντιτς μετράει 21 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Μπλιντ, Ονάνα και Στεκέλενμπουργκ είναι εκτός μάχης. Αμφίβολος ο Μαζραουί. Τις Μπράγκα και Σαχτάρ Ντόνετσκ ξεπάστρεψε η Ρόμα για να φτάσει στα προημτελικά. Μέσα στο νέο έτος, για όλες τις διοργανώσεις, το ρεκόρ της είναι 11Ν- 3Ι-6Η και στη Serie A παλεύει για το στοίχημα της 4άδας και ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Αντιμετωπίζει κάμποσα προβλήματα. Ελ Σααραουί, Ιμπάνιεζ, Κουμπούλα, Μχιταριάν, Σμόλινγκ και Τζανιόλο έχουν λίγες πιθανότητες να προλάβουν.

Τιμωρημένος είναι ο Κάρσντορπ. Ρόμα και Άγιαξ έχουν συναντηθεί για πρώτη φορά τη σεζόν 2002-2003, σε επίπεδο Champions League, με τους Ολλανδούς να κερδίζουν με 2-1 εντός και να παίρνουν ισόπαλο 1-1 στη Ρώμη.  Ο Άγιαξ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει αυτοπεποίθηση, ψυχολογία και ρέντα.

Είναι φαβορί για τον τίτλο στην Ολλανδία και δείχνει εικόνα ομάδας που μπορεί να φτάσει ως το τέλος στο Europa League. Το αήττητο επί τέσσερις μήνες σερί του είναι εντυπωσιακό αλλά και… επίφοβο στοιχηματικά. Νομοτελειακά, κάπου θα έρθει η στραβή. Η Ρόμα παίζει με θάρρος, όμως δεν βάζει σκοπιμότητα και συχνά παρουσιάζει δείγματα αφέλειας.

Της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά ζορίζεται να το υποστηρίξει στο ανασταλτικό κομμάτι. Το ματς στην Ολλανδία είναι περίεργο, μπορεί το ίδιο εύκολα να φέρει θρίαμβο ή «καταστροφή» στους Ρωμαίους. Το στυλ των δύο ομάδων ευνοεί το θέαμα, έστω κι αν μιλάμε για διοργάνωση σε φάση των νοκ-άουτ. Θα ρισκάρουμε με μια συνδυαστική επιλογή τερμάτων. Και θα πάμε στοίχημα με το g/g & over 2,5 σε απόδοση 1.93.

Γρανάδα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με ρέγουλα

Γρανάδα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00): Πρώτο ματς των δύο ομάδων στο «Κάρμενες». Η Γρανάδα θέλει να το… τραβήξει ακόμη περισσότερο στην πρώτη της ευρωπαϊκή χρονιά. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τελικό.

Τα βρήκε σκούρα η Γρανάδα στην επιστροφή της μετά το break. Ναι, το μυαλό της ήταν στο ματς με τους Άγγλους, ωστόσο, δεν μας συνηθίζει σε ήττες όπως αυτή με τη Βιγιαρεάλ ειδικά στο γήπεδό της (0-3). Σε ακόμη ένα παιχνίδι, ο Μαρτίνεθ καλείται να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Το ρόστερ δείχνει ξεζουμισμένο με την ομάδα να πηγαίνει στο πρώτο ματς χωρίς του ¾ από τους μπακ, ενώ off παραμένει ο Λοθάνο, με τον Σουάρεθ να κάνει αγώνα δρόμου. Σε ότι έχει να κάνει με την προσέγγιση των γηπεδούχων περιμένουμε ελάχιστο ρίσκο, καθώς στο μυαλό του προπονητή τους είναι η ομάδα να μείνει ζωντανή ενόψει του επαναληπτικού.

Ζορίστηκε, αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη με ανατροπή κόντρα στη Μπράιτον (2-1). Έτσι, αύξησε στο +4 τη διαφορά της από την 3η Λέστερ. Πλέον η Γιουνάιτεντ ξαναπέφτει στη μάχη του Europa αλλά όχι ολοκληρωτικά. Εννοείται πως έχει δείξει πως η διοργάνωση την ενδιαφέρει, ωστόσο, ακολουθεί το ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο την ερχόμενη Κυριακή.

Έτσι αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του Ράσφορντ, που βγήκε με πρόβλημα στο τελευταίο, ενώ και ο Πογκμπά δεν είναι βέβαιο πως θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ώστε να προφυλαχθεί. Πάντως, ο Σόλσκιερ δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει χάρες και αναμένεται να χτυπήσει το ματς με στόχο να καθαρίσει από νωρίς.

Με την Γρανάδα τόσο πιεσμένη αγωνιστικά και την Γιουνάιτεντ με το μυαλό και στην Premier League τα δεδομένα αλλάζουν. Οι Ισπανοί λόγω των πολλών προβλημάτων αλλά και της πίεσης δύσκολα θα θελήσουν να ανοίξει το ματς.

Από την άλλη, οι κόκκινοι διάβολοι έχουν δείξει πολλές φορές φέτος πως τους πάει ένας safe ρυθμός στα εκτός έδρας. Πάμε στοίχημα λοιπόν με το Under 2.5 στο σωστό 1.77.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ