Επιλογές από Αυστρία και Πορτογαλία (vid)

Επιλογές από Αυστρία και Πορτογαλία (vid)

Αγώνες από Αυστρία και Πορτογαλία για το σημερινό μας στοίχημα...

Το Stoiximaview μας προτείνει για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα, δύο αγώνες από τα πρωταθλήματα Αυστρίας και Πορτογαλίας.

Αυστρία, Λινζ-Βόλφσμπεργκερ (15.30): Κρίσιμη δοκιμασία κυρίως για τους γηπεδούχους. Η Λινζ είναι ακόμη στη μάχη της Ευρώπης, ωστόσο, κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Οι ήττες από Τιρόλ (2-0) και Σάλτσμπουργκ (0-1) επιβεβαίωσαν την κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα. Ούτε η επιστροφή στην έδρα της μπορεί να την κάνει να νιώθει ασφάλεια, αφού και εκεί μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε.

Αυστρία, Λινζ-Βόλφσμπεργκερ (15.30): Από την άλλη πλευρά, η Βόλφσμπεργκερ συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο τις υποχρεώσεις της. Ευρωπαϊκό εισιτήριο μπορεί να μην διεκδικεί, ωστόσο, το 1-8 κόντρα στη Ραπίντ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν βαρύ και ασήκωτο. Έτσι, λοιπόν, στόχος της ομάδας είναι να σβήσει τις κακές εντυπώσεις και να βγάλει αντίδραση. Με την Λινζ λοιπόν σε κακή κατάσταση αλλά με φουλ κίνητρο και τους φιλοξενούμενους σε φάση που ψάχνουν το restart, το GG & Over 2.5 έχει πιθανότητες στο 1.97.

Πορτογαλία, Σάντα Κλάρα-Νασιονάλ (17.30): Η προσπάθεια της Σάντα Κλάρα για τη μεγάλη έκπληξη δείχνει να πέφτει στο κενό. Έκανε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο, πλέον δείχνει να μην προλαβαίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού απέχει 12 βαθμούς από την 5η θέση. Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα όχι μόνο δεν της βγαίνουν πράγματα αλλά έχει χαλαρώσει δείχνοντας πως ούτε η ίδια δεν το πιστεύει πια. Στην έδρα της πάντως παραμένει αρκετά σοβαρή με τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς (3-1-1).

Πορτογαλία, Σάντα Κλάρα-Νασιονάλ (17.30): Η Σάντα Κλάρα υποδέχεται την Νασιονάλ, η οποία για ακόμη μία αγωνιστική παίζει για τη ζωή της. Βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με τις επτά σερί ήττες να την έχουν βιδώσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται και φως το τούνελ δεν υπάρχει με την ομάδα να χάνει την ψυχραιμία της και τις τελευταίες αγωνιστικές να παρατηρούμε πως αφήνει στην τύχη τους τα παιχνίδια. Με την Σάντα Κλάρα ποιοτική αλλά κάπως αφηρημένη και τη Νασιονάλ να θυμίζει σκορποχώρι πάμε στοίχημα με το Over 2.5 στο 2.20.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ