Πάμε ταμείο με Europa League!

Πάμε ταμείο με Europa League!

Δυάδα του 4.30, προτείνει για σήμερα το Stoiximaview...

Ματς Europa League έχει απόψε το βράδυ και το Stoiximaview έχει προγνωστικά στοιχήματος και για τους δύο αγώνες της ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρόμα (22:00): Σπουδαίο ματς στο Ολντ Τράφορντ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρουσιάζεται φαβορί και όχι μόνο για το ζευγάρι. Αλλά και για την κατάκτηση του Europa League. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να επιβεβαιώσει τον ρόλο της, αλλά η Ρόμα μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Άφησε εκτός τον Άγιαξ και θέλει να κάνει ακόμα μια υπέρβαση. Και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Το ματς έχει και ένταση, μετά τη δήλωση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τη Ρόμα. Μια δήλωση που έφερε αντίδραση από τους οπαδούς της Ρόμα. «Δεν ξέρω καλά την Ρόμα και δεν την έχω δει να αγωνίζεται, ξέρω πως έκαναν δύο καλά παιχνίδια με τον Άγιαξ», είπε ο Νορβηγός και οι Ρωμαίοι οπαδοί εξέλαβαν ως προσβολή ότι ο αντίπαλος προπονητής δήλωσε πως δεν ξέρει πολλά για την ομάδα τους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρόμα (22:00): Έτσι, κόλλησαν στην «αιώνια» πόλη αφίσες με το πρόσωπο του Σόλσκιερ και μήνυμα προς τους παίκτες της Ρόμα: «Παίξτε με τέτοιο τρόπο ώστε να μας θυμούνται», ενώ βρέθηκαν την Τετάρτη έξω από το προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια, για να εμψυχώσουν την ομάδα πριν την αναχώρησή της για την Αγγλία. Για να μείνουμε στο στοίχημα, η προϊστορία ευνοεί τη Γιουνάιτεντ. Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία έχει απέναντι στους Ρωμαίους στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Η Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά δεν περιμένω πως θα είναι τόσο εύκολο όσο το βλέπουμε στις αποδόσεις. Η Ρόμα είναι καλή ομάδα και μπορεί να βρει γκολ. Θα πάμε στοίχημα με το bet builder με over 2,5 γκολ συνολικά και over 0,5 γκολ Ρόμα σε συνολική απόδοση 2.17.

Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ: Πάμε στη λύση των γκολ

Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ (22:00): Μετά από τους ημιτελικούς του Champions League, προχωράμε τώρα και στην άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, αυτή του Europa League.

Επίσης η διοργάνωση αυτή έχει φτάσει στην ημιτελική της φάση. Είναι τα πρώτα ματς των ζευγαριών και φυσικά μοναδικός στόχος των ομάδων είναι η πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου θα διεκδικήσουν και το τρόπαιο!

Πάμε στοίχημα με μία αναμέτρηση την οποία μπορεί κάποιος να την πει και αμφίρροπη, υπό την έννοια πως δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί του αγώνα. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται στο γήπεδό της την Άρσεναλ, στον πρώτο ημιτελικό του Europa League.

Δύο ομάδες οι οποίες έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ χωρίς να εντυπωσιάζουν, αλλά δείχνοντας παράλληλα μία μεγάλη σταθερότητα στους αγώνες τους.

Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ (22:00): Η Άρσεναλ από την πλευρά της, μετά από τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στη φάση των «16», απέκλεισε τη Σλάβια Πράγας στα προημιτελικά. Στην Αγγλία το ματς δεν πήγε καλά για την Άρσεναλ, ήρθε 1-1, αλλά στην Πράγα πήγε αποφασισμένη και πήρε το εισιτήριο με το νικηφόρο 4-0!

Η Βιγιαρεάλ στην Ισπανία δείχνει να μπαίνει και πάλι στις θέσεις για την Ευρώπη, κάτι όμως το οποίο δεν ισχύει για την Άρσεναλ. Οι Άγγλοι δεν τα έχουν πάει καθόλου καλά φέτος στο πρωτάθλημα και είναι χαρακτηριστικό πως μένουν εκτός Ευρώπης για τη νεά σεζόν, εκτός και αν κατακτήσουν το Europa League.

Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ (22:00): Οι γηπεδούχοι είναι μία ομάδα η οποία κοιτάει την άμυνά της, αλλά παράλληλα σκοράρει κιόλας. Αντιθέτως, η Άρσεναλ έχει κακές αντιδράσεις στην αμυντική της λειτουργία, αλλά από τη μέση και μπροστά έχει ποιότητα.

Αποφεύγουμε για τα προγνωστικά στοιχήματος το σημείο του αγώνα και θα επιλέξουμε τα γκολ. Έχουμε ξεχωρίσει για στοίχημα την επιλογή 2-3 γκολ αγώνα, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.01. Θεωρούμε πως γκολ θα μπουν, αλλά δεν θα είναι ένα ανοιχτό ματς για να ξεφύγει το σκορ.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ