Πασχαλιάτικο στοίχημα!

Πασχαλιάτικο στοίχημα!

Το Stoiximaview έχει δυνατές επιλογές για το σημερινό μας δελτίο...

Δε σταματάει το στοίχημα ποτέ! Για αυτό και το Stoiximaview μας προτείνει δύο δυνατές επιλογές σε αγώνες Ισπανίας και Ιταλίας!

La Liga, Έλτσε-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15): Μια… λαμπάδα στο μπόι των παικτών της Γρανάδας πρέπει να ανάψει ο Τσόλο Σιμεόνε και όλη η Ατλέτικο. Το σοκαριστικό 2-1 στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα την Πέμπτη το βράδυ διατηρεί τους Μαδριλένους στην κορυφή. Και η μάχη συνεχίζεται ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες, με τον κόσμο να την παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Στην πιο συναρπαστική La Liga όλων των εποχών.

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε και η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: Η Ατλέτικο πρώτη στους 73. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ακολουθούν στους 71. Και στο… κόλπο πλέον και η Σεβίλλη, που έχει 70. Την επόμενη εβδομάδα, μάλιστα, υπάρχει η πιο κρίσιμη αγωνιστική. Εκεί που πιθανόν να κριθούν όλα. Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη. Με τη Ρέαλ να έχει ενδιάμεσα και τον ημιτελικό με την Τσέλσι.

La Liga, Έλτσε-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15): Η Ατλέτικο ξέρει πως με πέντε νίκες δικές της θα είναι πρωταθλήτρια. Δεν έχει εύκολο πρόγραμμα. Και δεν εννοούμε μόνο τη Βαρκελώνη, στην οποία θα πάει την άλλη εβδομάδα. Η Έλτσε… καίγεται για βαθμούς. Είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, ισόβαθμη με την Βαγιαδολίδ και έναν βαθμό κάτω από την Λεβάντε. Φαβορί οι Μαδριλένοι, αλλά όχι για 1.38 που τους βρίσκουμε στο στοίχημα.

Κλειστό παιχνίδι περιμένουμε, αφού πρόκειται για παιχνίδι που και οι δύο έχουν το βαθμολογικό άγχος. Επιβίωσης η Έλτσε, κορυφής η Ατλέτικο. Θα ψάξουμε μια μεγάλη απόδοση, η οποία σίγουρα θα έχει ρίσκο, συνδυάζοντας κόρνερ και… under. Πάμε στοίχημα με over 8,5 κόρνερ και under 2,5 γκολ σε συνολική απόδοση 3.17.

Μίλαν-Μπενεβέντο: Ματς δίχως αύριο

Serie A’, Μίλαν-Μπενεβέντο (21:45): Παίζονται πολλά εδώ. Πάρα πολλά. Ομάδες με διαφορετικούς στόχους φυσικά. Στη μοναδική φορά που η Μίλαν υποδέχτηκε τη Μπενεβέντο, τον Απρίλιο του 2018, ηττήθηκε 1-0. Επίσης, στον πρώτο γύρο νίκησε 2-0 με Κεσί και Λεάο, αν και έπαιζε από το 33’ με παίκτη λιγότερο. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν σε αποδόσεις απόλυτου φαβορί τους «ροσονέρι». Πάμε να δούμε τι έχουμε για το στοίχημα.

Έχει βάλει τα χέρια της και έχει βγάλει τα μάτια της η Μίλαν. Εντάξει, έχασε το πρωτάθλημα που ήταν σε κάποιο σημείο πρώτη και με διαφορά, αλλά τώρα πάει να χάσει και το Champions League! Μετά και τη δεύτερη σερί ήττα, το 3-0 από τη Λάτσιο (2-1 εντός από Σασουόλο, η άλλη!), έπεσε στην 5η θέση και κινδυνεύει σοβαρά. Και όλα αυτά 5 στροφές πριν το φινάλε. Και όλα αυτά ενώ ακολουθούν παιχνίδια με Γιουβέντους, Τορίνο (στο Τορίνο και τα δύο), Κάλιαρι (εντός) και Αταλάντα (εκτός). Καταλάβατε τώρα πόσο χάλια τα έκανε; Αυτό με τη Μπενεβέντο είναι το ένα από τα δύο παιχνίδια που είναι καθαρά στο χέρι της να το κερδίσει.

Χάλια τα έχει κάνει και η Μπενεβέντο. Ενώ στο πρώτο μισό ήταν σούπερ, μετά ήρθε η μεγάλη κατηφόρα. Έχει μείνει χωρίς νίκη πέντε ματς, με τελευταίο το 4-2 από την Ουντινέζε και έχει μία νίκη, το 1-0 εκτός με τη Γιουβέντους (!!) από το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου ως τώρα. Κοινώς, μετράει 1-7-9! Λογικό να έχει μπλέξει. Και να λέει πάλι καλά που ήταν καλή στο πρώτο μισό και έχει ακόμη τη δυνατότητα να σωθεί. Έχει 31 βαθμούς και είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από πάνω της είναι Κάλιαρι και Τορίνο με την ίδια συγκομιδή, η Σπέτσια με 33 και η Φιορεντίνα με 34.

Serie A’, Μίλαν-Μπενεβέντο (21:45): Περιμένουμε να γίνει… ροντέο το παιχνίδι. Χαμηλά είναι τα συνολικά γκολ, όχι όμως και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Τη βρίσκουμε στο 1,90! Και με αυτό το στοίχημα θα πορευτούμε. Πάμε στοίχημα με αυτήν την επιλογή, έχει αξία.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ