ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 17:15

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 17:15

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 17:15: Επιστροφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των πλέι οφ της Super League.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 17:15: Επιστροφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των πλέι οφ της Super League. Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με τον Άρη να έχει να αγωνιστεί μιάμιση εβδομάδα, από το προηγούμενο ματς των πλέι οφ, όποτε είχε αναδειχθεί ισόπαλος στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με σκορ 1-1. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί ακριβώς πριν μία εβδομάδα, για το Κύπελλο Ελλάδας παίρνοντας την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 17:15 | Αρκετές αλλαγές

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή του για τον αγώνα προτίμησε να συμπεριλάβει και παίκτες από την ακαδημία, αλλά και ποδοσφαιριστές χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο μόλις 16,5 ετών Καλογερόπουλος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, ενώ μέσα είναι και ο Σουρλής ο οποίος έχει και μεγάλες πιθανότητες να παίξει ως βασικός. Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους Κουέστα, Μπούσε, Σιαμπάνη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκανέα, Ξαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο Φελίπε, Μπεναλουάν, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη.

Ρόουζ: «Να είμαι πιο συμπαγής»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ρόουζ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας αρχικά «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να μείνουμε εκεί που είμαστε. Και επειδή στα προηγούμενα παιχνίδια δεν πήραμε πολλούς βαθμούς γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης: «Πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε και πάλι αυτό που κάναμε καλά και πριν. Ειδικά, στην άμυνα να είμαστε πιο συμπαγής ως σύνολο, ως ομάδα. Και από εκεί και πέρα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».

Για τις δυνάμεις που υπάρχουν: «Μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια. Οι δυνάμεις είναι ίδιες σε όλες τις ομάδες οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Και ακόμη κι αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι, θα πρέπει να δώσουμε το 200% σε κάθε παιχνίδι».

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 17:15 | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ