Europa League και ντέρμπι στην Πορτογαλία σε απόδοση 4.9

Europa League και ντέρμπι στην Πορτογαλία σε απόδοση 4.9

Η δυάδα του Stoiximaview για τη σημερινή ημέρα στοιχήματος...

Βραδιά Europa League η αποψινή και το Stoiximaview προτείνει για το ματς της Ρόμα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Παράλληλα η δυάδα του Stoiximaview έχει και το ντέρμπι της Πορτογαλίας, όπου η Πόρτο υποδέχεται την Μπενφίκα!

Europa League, Ρόμα-Μαν. Γιουνάιτεντ (22.00): Με τυπική διαδικασία μοιάζει ο επαναληπτικός μετά το 6-2 στο Μάντσεστερ. Η Mαν. Γιουνάιτεντ είδε τη Ρόμα να της γυρνάει το ματς στο πρώτο ημίχρονο (1-2) αλλά η συνέχεια ήταν τραγική για τους τζιαλορόσι που λύγισαν από τις μαζεμένες αναγκαστικές αλλαγές και γνώρισαν ήττα ντροπή.

Europa League, Ρόμα-Μαν. Γιουνάιτεντ (22.00): Η ελπίδα έρχεται για τη Ρόμα! Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μουρίνιο για τη νέα χρονιά προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών. Στα καθαρά αγωνιστικά η κατάσταση είναι τραγική. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η ομάδα του Φονσέκα μετράει 4 ήττες και μία ισοπαλία. Η πρόκριση στον τελικό χάθηκε, ενώ στην Ιταλία ο κίνδυνος να χαθεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι τεράστιος! Τα προβλήματα δεν μειώνονται ούτε στο ιατρικό δελτίο. Χάνει το υπόλοιπο ο γκολκίπερ Πάου Λόπεθ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει σχετικά με τη συμμετοχή των Βερετού και Σπινατσόλα.

Europa League, Ρόμα-Μαν. Γιουνάιτεντ (22.00): Το πανηγυρικό κλίμα ύστερα από τον θρίαμβο στον πρώτο ημιτελικό ήρθε να ισοπεδώσει το ντου διαμαρτυρίας κατά των Γκλέιζερ, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Όπως κι αν έχει η ο Σόλσκιερ προσπαθεί να κρατήσει κλειστά τα αυτιά των ποδοσφαιριστών του. Το απρόσμενο ρεπό της Κυριακής δεν πρόκειται να αλλάξει τα πλάνα του Νορβηγού, που αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στη Ρώμη.

Europa League, Ρόμα-Μαν. Γιουνάιτεντ (22.00): Το κλίμα είναι περίεργο. Η Γιουνάιτεντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με το εισιτήριο του τελικού στο χέρι, ωστόσο, οι φωνές για τους Γκλέιζερ χαλάνε την ατμόσφαιρα. Η Ρόμα είναι χάλια αγωνιστικά, ωστόσο, η έλευση του Μουρίνιο από τη νέα χρονιά από τώρα δημιουργεί ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να boostάρει την ομάδα.

Στοιχηματικά το παιχνίδι είναι καμένο, αφού δεν υπάρχει ρεαλιστικό κίνητρο. Αυτό βέβαια δεν μας εμποδίζει να βρούμε σημεία που να μας ικανοποιούν. Περιμένοντας ανοιχτό παιχνίδι πάμε στοίχημα με το GG & Over 3.5 στο εξαιρετικό 2.40. Από εκεί και πέρα, με τη Ρόμα να μην έχει κάτι να χάσει και ενδεχομένως και πιο μπριζωμένη, αφού χρωστάει μια απάντηση, το Over 1.5 Γκολ των Γηπεδούχων είναι Value-Bet στο 2.40.

Μπενφίκα-Πόρτο: Ο θάνατός σου, η ζωή μου…

Primeira Liga, Μπενφίκα-Πόρτο, (20:30): Το τελευταίο της χαρτί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στους ομίλους του Champions League παίζει απόψε η Μπενφίκα. Οι «αετοί» είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, έχοντας τρεις σερί νίκες και εννιά στην τελευταία δεκάδα αγώνων. Χάρη σε αυτό το

σερί, παραμένουν κοντά στην αποψινή αντίπαλό τους. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 66β., όντας στο -4 από την Πόρτο, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε. Δεν κινδυνεύει να βρεθεί εκτός προκριματικών του Champions League, αφού η Μπράγκα, που την ακολουθεί, είναι στο -8.

Primeira Liga, Μπενφίκα-Πόρτο, (20:30): Η Πόρτο με τη σειρά της, θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο. Αν και ξέρει ότι μετά την ισοπαλία με τη Μορεϊρένσε, τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα. Την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 3-2 της Φαμαλικάο. Είναι σε εξίσου καλή κατάσταση, μετρώντας οχτώ νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια. Παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση και στο -6 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Θέλει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει. Αν τα καταφέρει, θα καπαρώσει σίγουρα τη δεύτερη θέση.

Primeira Liga, Μπενφίκα-Πόρτο, (20:30): Αγωνιστικά, ο Ζόρζε Ζεσούς δεν υπολογίζει σους Αλμέιδα (δ. μπακ) και Σάμαρης (μέσος). Πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι οι Τααράμπτ (μέσος) και Νούνες (επιθετικός). Επιστρέφουν από τιμωρία οι Οταμέντι (στόπερ) και Βάιγκλ (μέσος). Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έχει σταθερά στα πλάνα του τον Μαρκάνο (στόπερ). Εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Κορόνα (εξτρέμ) και Σανουσί (αμυντικός). Εξέτισε και επιστρέφει ο Πέπε (στόπερ).

Το ματς είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου» και επί της ουσίας δεν υπάρχει φαβορί στο στοίχημα. Αμφότερες «καίγονται» για τη νίκη και θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους. Ανεξάρτητα με το αν θα υπάρξει νικητής, θεωρώ ότι θα μπουν γκολ εκατέρωθεν. Αυτό έχει συμβεί, άλλωστε, στα 5/7 τελευταία μεταξύ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «goal/goal» στο άκρως ικανοποιητικό 1.83.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ