Το 3.2 σας κάνει; Ήρεμα ρωτάμε!

Το 3.2 σας κάνει; Ήρεμα ρωτάμε!

Οι επιλογές του Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα...

Αγώνες από Αγγλία και Γερμανία έχει ξεχωρίσει για τη σημερινή δυάδα το Stoiximaview, με στόχο το ταμείο!

Premier League, Λέστερ-Νιούκαστλ (22:00): Έπεσαν απότομα οι αποδόσεις το απόγευμα της Πέμπτης όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Νωρίς το μεσημέρι ο άσος προσφερόταν κοντά στο 1.65 με 1.70 στο στοίχημα, αλλά το απόγευμα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ξεκινούσε από το 1.41 η νίκη της Λέστερ και δεν ξεπερνούσε πουθενά το 1.50.

Σαφέστατο και… λογικό φαβορί η Λέστερ στο συγκεκριμένο ματς. Και γιατί είναι καλύτερη ομάδα και γιατί παίζει στην έδρα της και φυσικά γιατί το κίνητρο είναι τεράστιο για τις αλεπούδες. Η Λέστερ διατηρεί την τρίτη θέση, πλην όμως η Τσέλσι είναι στο -2 και η Γουέστ Χαμ στο -5. Κι αν κάνει κάποια γκέλα, τότε μπορεί να μπει σε… μπελάδες και να αγχωθεί.

Premier League, Λέστερ-Νιούκαστλ (22:00): Η εικόνα της, πάντως και η σταθερότητά της τη φετινή σεζόν δείχνει πως δύσκολα μπορεί να χάσει βαθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η Νιούκαστλ είναι από τις ομάδες που έδωσαν μάχη για την παραμονή και όλα δείχνουν πως πια τα έχει καταφέρει. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος είναι στο συν εννιά από τη Φούλαμ.

Υπάρχει βέβαια την τελευταία αγωνιστική το Φούλαμ – Νιούκαστλ, αλλά οι καρακάξες ελπίζουν μέχρι τότε να έχουν… ξεμπερδέψει και μαθηματικά με την παραμονή. Κυρίως κοιτάζοντας τα παιχνίδια του αντιπάλου τους, αφού εκείνοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα. Συνδυασμό γκολ και αποτελέσματος θα επιλέξουμε στο ματς του Λέστερ. Πάμε στοίχημα με άσο και over 2,5 σε απόδοση 2.06 στο bet builder.

Στουτγκάρδη-Άουγκσμπουργκ: Στο 1,70, μπαίνατε;

Bundesliga, Στουτγκάρδη-Άουγκσμπουργκ (21:30): Τρεις στροφές έχουν μείνει για το φινάλε και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η Στουτγκάρδη θα είναι αδιάφορη. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν πολλές και ωραίες επιλογές. Απολύτως μοιρασμένη η παράδοση, αν θέλετε να το γνωρίζετε για το στοίχημα, στο 3-1-3. Στον πρώτο γύρο η Στουτγκάρδη έκανε επίδειξη δύναμης με 4-1, όπως επίδειξη δύναμης έκανε στο αντίστοιχο περσινό η Άουγκσμπουργκ με 6-0!

Στα μισά της βαθμολογίας βρίσκεται η Στουτγκάρδη, μακριά από μπελάδες. Για την ακρίβεια, είναι στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει βάλει τον εαυτό της σε τόσο άνετη θέση λόγω της πολύ καλής παρουσίας που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα. Σκεφτείτε πόσο ψηλότερα θα μπορούσε να ήταν αν δεν είχε κάνει 4 διαδοχικές ήττες. Τελευταίο παιχνίδι χρονικά ήταν το 2-0 από τη Λειψία και πριν το 3-1 από τη Βόλφσμπουργκ.

Από την άλλη, δεν δείχνει τόσο άνετη η Άουγκσμπουργκ που με τους 33 βαθμούς (9-6-16, 31-47 γκολ) είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με νίκη εδώ λογικά ξεμπλέξει. Μπορεί και όχι όμως. Η νίκη της Χέρτα (στο εξ’ αναβολής με τη Μπίλεφελντ) την έβαλε μεγαλύτερα ζόρια. Θα μπορούσε να ήταν σε καλύτερη μοίρα αν είχε κάνει κάτι καλύτερο από τον έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες! Τελευταίο παιχνίδι της είναι το 3-2 από την Κολωνία.

Bundesliga, Στουτγκάρδη-Άουγκσμπουργκ (21:30): Θα το θέλαμε λίγο παραπάνω, αλλά και το 1,70 δεν το λες και άσχημο. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ. Συμπαθητική απόδοση για μία πολύ καλή επιλογή. Τουλάχιστον έτσι το βλέπουμε εμείς. Ξέρετε, πάντως, πως με ένα combo, δηλαδή ζητώντας και ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μπορείτε να πάτε κοντά στο 1,90.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ