Από τη σωτηρία της Κάλιαρι, για στοίχημα στη La Liga

Από τη σωτηρία της Κάλιαρι, για στοίχημα στη La Liga

Οι δύο αγώνες που προτείνει το Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο...

Προγνωστικά στοιχήματος για δύο αγώνες, από το Stoiximaview , και συγκεκριμένα αναμετρήσεις από τη Serie A και τη La Liga!

Serie A, Κάλιαρι-Φιορεντίνα (19.30): Σημαντικό ματς στη Σαρδηνία για τη μάχη της παραμονής. Η μικρή Μπαρτσελόνα, η Κάλιαρι, το τελευταίο διάστημα πετάει και θέλει να σφραγίσει την παραμονή. Είναι στο +4 από τη ζώνη ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Μπροστά της έχει ματς με τη Μίλαν (θα καίγεται) και με την Τζένοα (λογικά θα είναι αδιάφορη). H ομάδα του Σεμπλίτσι με το μεγάλο διπλό (1-3) στην Μπενεβέντο συμπλήρωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλίες και συνεχίζει τρένο.

Serie A, Κάλιαρι-Φιορεντίνα (19.30): Υποδέχεται την Φιορεντίνα, που επί της ουσίας ξεμπέρδεψε το Σάββατο με το 2-0 με τη Λάτσιο. Βρίσκεται στο +7 και παρότι έχει ματς με τη Νάπολι, κλείνει με την υποβιβασμένη Κροτόνε. Και οι βιόλα είναι σε καλή κατάσταση, αφού είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα (2-2-0). Εκτός έδρας πάντα είναι λίγο πιο άνοστη, αφού είτε αδυνατεί να δημιουργήσει, είτε πληρώνει τα αμυντικά της κενά όταν ανοίγεται. Η Κάλιαρι και έρχεται από πιο εύκολη νίκη και στην έδρα της πείθει περισσότερο, ενώ έχει και πιο ισχυρό κίνητρο, αφού ακόμη καίγεται. Έτσι, ο άσσος στο 2.45 μοιάζει να αξίζει το ρίσκο.

La Liga, Θέλτα-Χετάφε (21.00): Ματς φωτιά στο Μπαλαΐδος. Η Θέλτα έβαλε φωτιά στην 7η θέση με το τεράστιο διπλό (2-4) στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Τώρα είναι στο -5 και μπορεί να μοιάζει με θαύμα το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού έχει ματς με Μπαρτσελόνα και Μπέτις, ωστόσο, δεν εγκαταλείπει. Συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και η ομάδα του Κουντέ δείχνει από την ένταση που βάζει στα τελευταία της παιχνίδια διατεθειμένη να το πάει μέχρι τέλους!

La Liga, Θέλτα-Χετάφε (21.00): Φιλοξενεί τη Χετάφε, η οποία βλέπει το κακό να έρχεται και ελπίζει πως με κάποιον μαγικό τρόπο στο τέλος θα το αποφύγει. Η ίδια πάντως δείχνει να μην μπορεί. Ηττήθηκε στην έδρα της από την Έιμπαρ με γκολ στο 89’ (0-1) και μπορεί να παραμένει στο +4, ωστόσο, οι εμφανίσεις της είναι τόσο κακές που ο προβληματισμός συνεχίζεται. Το μόνο ευχάριστο είναι πως κλείνει με Γρανάδα και Λεβάντε, οι οποίες είναι αδιάφορες. Στο Βίγκο, βάσει των τελευταίων εμφανίσεών της θα έχει δύσκολο έργο. Έτσι, μπορεί η Θέλτα να έχει και πάλι σημαντικά προβλήματα, ωστόσο, η νίκη της προσφέρεται σε προκλητικές αποδόσεις. Στην τελική είναι το τελευταίο της χαρτί για Ευρώπη. Πάμε στοίχημα με τον άσσο στο 2.40.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ