Αγγλία και Πορτογαλία σε απόδοση 5.40!

Αγγλία και Πορτογαλία σε απόδοση 5.40!

Η δυάδα του Stoiximaview για τους αγώνες πρωταθλήματος σε Αγγλία και Πορτογαλία...

Έχει αρκετές επιλογές για σήμερα και το Stoiximaview μας δίνει προγνωστικά στοιχήματος για αναμετρήσεις σε Αγγλία και Πορτογαλία.

Premier League, Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Σίτι (22.00): Ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στο «St.James’Park». Η Νιουκάστλ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει εξασφαλίσει ήδη την παραμονή, ενώ απομένουν ακόμη τρία ματς. Η Μάντσεστερ Σίτι σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο και προετοιμάζεται για το Champions League.

Premier League, Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Σίτι (22.00): Άλλη ομάδα χωρίς πίεση! Το έδειξε στο King Power την περασμένη εβδομάδα, όπου πέρασε με 4-2 απέναντι στη Λέsdτερ, που καίγεται για το Champions League. Από τη στιγμή που εξασφάλισε την παραμονή η ομάδα του Στιβ Μπρους αποδίδει σαφώς καλύτερα. Μάλιστα, για πρώτη φορά δείχνει κάτι διαφορετικό από το άνοστο και σφιχτό παιχνίδι που προτιμούσε. Πλέον με τις τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς (3-1-0), οι καρακάξες θέλουν να κάνουν τουλάχιστον ένα καλύτερο φινάλε από το περσινό όπου μάζεψαν 44 βαθμούς. Είναι στους 39, όμως με τα παιχνίδια κόντρα στις υποβιβασμένες Σέφιλντ και Φούλαμ να ακολουθούν ο στόχος μοιάζει εφικτός.

Premier League, Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Σίτι (22.00): Από ήττα κόντρα στην Τσέλσι σε ένα ματς όπου ο Γκουαρντιόλα προσπάθησε να θολώσει τα νερά ενόψει τελικού Champions League έρχεται η Σίτι. Την Τρίτη με την ήττα της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λέστερ, οι πολίτες εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο. Πλέον το μεγάλο στοίχημα για τον Καταλανό έχει να κάνει με την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει τελικού. Για αυτό σίγουρα θα τον δούμε να φρεσκάρει την ομάδα του, αλλά από την άλλη θα βρίσκεται και στην άκρη του πάγκου ουρλιάζοντας! Στο πρωτάθλημα ο μοναδικός στόχος που μπορεί να ιντριγκάρει την ομάδα είναι οι εκτός έδρας νίκες. Έχουν 11 σερί και εφόσον περάσουν από το «St.James’Park» θα σπάσουν το ρεκόρ που κρατούν οι ίδιοι μαζί με την Τσέλσι.

Premier League, Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Σίτι (22.00): Αδιάφορο παιχνίδι επί της ουσίας. Πάντως και οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν κίνητρα μέχρι το φινάλε. Της Σίτι εννοείται πως είναι ισχυρότερο αφού η ετοιμότητα ενόψει τελικού θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Από την άλλη, η Νιουκάστλ θέλει να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο και όπως το πάει θα τα καταφέρει. Αντιμετωπίζοντας χαλαρά το παιχνίδι αλλά αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της ομάδας του Γκουαρντιόλα, πάμε στοίχημα με το Combo Bet 2 & GG στο εξαιρετικό 3.00.

Μπράγκα-Μορεϊρένσε: Μας οδηγεί η απόδοση…

Primeira Liga, Μπράγκα-Μορεϊρένσε, (23:15): «Σβηστά» προχωράει το τελευταίο δίμηνο η Μπράγκα. Οι παίκτες του Κάρλος Καρβαχάλ μοιάζουν να σκέφτονται ήδη τον τελικό Κυπέλλου στις 23 Μαΐου. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι έμεινε 10β. πίσω από τη Μπενφίκα, με την οποία διεκδικούσε την 3η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Σε αριθμούς, αυτή η πτώση μεταφράζεται ως εξής: Στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει συγκεντρώσει μόλις 11β. Ποια; Η ομάδα που τερματίζει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Primeira Liga, Μπράγκα-Μορεϊρένσε, (23:15): Παρόμοια… χαλαρότητα διακρίνει το τελευταίο διάστημα τη Μορεϊρένσε. Για του λόγου το αληθές, η τελευταία νίκη επί της Πορτιμονένσε ήταν η πρώτη μετά από 5 αγώνες και μόλις η δεύτερη στους τελευταίους 10. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο είναι η ομάδα του Βάσκο Σεάμπρα, η οποία έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια. Μπορεί να βρίσκεται στην 9η θέση με 40β. και να μένουν δύο αγωνιστικές, αλλά στόχος είναι η εξάδα, αφού η Βιτόρια Γκιμαράες είναι μόλις στο +2.

Primeira Liga, Μπράγκα-Μορεϊρένσε, (23:15): Γνωστά είναι τα προβλήματα των γηπεδούχων. Σταθερά εκτός πλάνων βρίσκονται ο μέσος Χανέ και ο επιθετικός Αλάα Αμπάς, οι απουσίες των οποίων δεν επηρεάζουν. Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στον μπακ Αμαδόρ, στον μέσο Μανέ και στον επιθετικό Νούνο. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Καμαρά.

Η Μπράγκα είναι το φαβορί στο στοίχημα, αλλά με την τιμή του άσου κοντά στο 1.60, δεν αξίζει ο κόπος. Κυρίως λόγω της αγωνιστικής κατάστασης των γηπεδούχων. Θα αποφύγω το σημείο και θα πάω στα γκολ, περιμένοντας ένα ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες. Άλλωστε, ισχυρό κίνητρο δεν έχει καμία από τις δύο ομάδες. Η Μπράγκα έχει αμφίσκορο στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της και η Μορεϊρένσε στα 6/8. Πάμε στοίχημα με την επιλογή του «goal/goal» σε απόδοση 1.80. Αν κάποιος θέλει να ρισκάρει παραπάνω, υπάρχει και το «goal/goal και over 2,5 γκολ» στο 2.15.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ