Γαλλία/Ιταλία – Κυνηγούν το «νταμπλ» σε Eurovision & Euro!

Γαλλία/Ιταλία – Κυνηγούν το «νταμπλ» σε Eurovision & Euro!

Γαλλία και Ιταλία εκ των φαβορί να «κατακτήσουν» την Ευρώπη…

Σε ρυθμούς Eurovision η Ευρώπη, με το Euro να μπαίνει κι αυτό δυναμικά στην καθημερινότητά μας! Θα έχουμε… νταμπλ στις διοργανώσεις από κάποια χώρα;

Σε πρώτο πλάνο ο μεγάλος τελικός του Ρότερνταμ. Σαββατόβραδο (22/5) με πολλή μουσική, εντυπωσιακά σκηνικά, φωνάρες και δυνατές παρουσίες. Δύο τα μεγάλα φαβορί για κατάκτηση της φετινής Eurovision.

Οι «εκρηκτικοί» Maneskin με το Zitti E Buoni (Ιταλία) φιγουράρουν πρώτοι στη λίστα των μπουκ για κατάκτηση της Eurovision. Δεύτερο φαβορί η Γαλλία, με την εντυπωσιακή Barbara Pravi, που μας λέει Voila!

Πώς έρχεται και δένει το Euro; Οι δύο χώρες είναι από τα φαβορί για κατάκτηση και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Σε απόδοση 6.50, η Γαλλία είναι πρώτη στη σχετική λίστα. Οι Ιταλοί είναι, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, το 6ο φαβορί σε απόδοση 12.00.

Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια από τις δύο χώρες το πολυπόθητο «νταμπλ»; Για την Γαλλία δε φαντάζει και τόσο δύσκολο σενάριο. Το ενδεχόμενο να πάρουν οι Γάλλοι Eurovision και Euro «πληρώνει» 21.00! Όσον αφορά την Ιταλία, το «νταμπλ» παίζει στο 36.00.

Θα κάνει κάποια από τις δύο το… πρώτο βήμα το βράδυ του Σαββάτου, στο Ρότερνταμ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ