Euroleague Final 4: Δύσκολες αποστολές για τα φαβορί – Οι αποδόσεις των ημιτελικών

Euroleague Final 4: Δύσκολες αποστολές για τα φαβορί – Οι αποδόσεις των ημιτελικών

Η ώρα για το Final 4 της Euroleague έφτασε με τη Novibet να προσφέρει πληθώρα επιλογών.

Με τρεις αναμενόμενες παρουσίες και μία μεγάλη επιστροφή διεξάγεται το φετινό Final 4 της Euroleague, στην Κολωνία (28-30/5). ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο διεκδικούν το… άγιο δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, κάθε μία με τα δικά της όπλα.

Το μεγάλο φαβορί βάσει αποδόσεων, τόσο για την πρόκριση στον τελικό όσο και για την κατάκτηση του τροπαίου, είναι η Μπαρτσελόνα. Στο 1.41 κοστολογείται το πρώτο, στο 2.40 το δεύτερο. Οι Καταλανοί διαθέτουν ένα εξαιρετικό ρόστερ, που μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε αντίπαλο, αρκεί να μην εμφανίσει τα «νεκρά» διαστήματα που παρουσίασε στα playoffs κόντρα στην Ζενίτ (3-2).

Το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα επιστρέφει στην τελική τετράδα της διοργάνωσης έπειτα από 29 χρόνια και θεωρείται από τους «μπουκ» το απόλυτο αουτσάιντερ. Η απόδοση της πρόκρισής της βρίσκεται στο 3.00, ενώ το να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στο 7.50. Βέβαια, με παίκτες όπως οι Κάιλ Χάινς (9 F4/4 τίτλοι), Τζίτζι Ντατόμε (6 F4/1 τίτλος), Σέρχι Ρόντριγκεθ (8 F4/2 τίτλοι), μόνο αμελητέα ποσότητα δεν πρέπει να θεωρείται…

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό (19:00) συναντάμε το δεύτερο μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Η Εφές ταξίδεψε στην Γερμανία για να σηκώσει την κούπα, που δεν μπόρεσε πέρσι εξαιτίας της πανδημίας. Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν είναι υπερπλήρες σε όλες τις θέσεις, θα εμφανιστεί στο παρκέ δίχως απουσίες, με την τιμή κατάκτησης να παίζεται στο 2.50.

Για να μπορέσει να φτάσει στο ματς που κρίνει το τρόπαιο, η τουρκική ομάδα πρέπει να κερδίσει το πιο έμπειρο σύνολο του φετινού Final Four. Αυτό δεν είναι άλλο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η μοναδική ομάδα που δεν έχασε ματς στα playoffs (3-0 την Φενέρμπαχτσε). Στο 5.20 κοστολογείται να ράψουν το 9o αστέρι οι Μοσχοβίτες.

Στις επιμέρους αγορές για τους παίκτες, ο Νικ Καλάθης τοποθετείται στην κορυφή της λίστας για τις περισσότερες ασίστ στο τριήμερο. Ο διεθνής γκαρντ προσφέρεται σε απόδοση 2.00, λογικό, αφού έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο (10,4 ανά ματς). Φαβορί για το βραβείο του πρώτου σκόρερ είναι ο Βασίλιε Μίσιτς στο 5.00. Ο Σέρβος γκαρντ είναι ο πιο αποδοτικός παίκτης στην φετινή Euroleague, σκοράροντας κατά μέσο όρο 16,2 πόντους.

Τέλος, μπορεί κάποιος να βρει 500+ προσφερόμενες αγορές για το Final Four της Euroleague, ανάμεσά τους under/over πόντων ομάδας και παιχνιδιών, πολλαπλές επιλογές χάντικαπ, στατιστικές επιλογές (ασίστ, κλεψίματα κ.ά.), forecast για την θέση των τεσσάρων μονομάχων και ξεχωριστά ειδικά στοιχήματα φτιαγμένα για τους δύο ημιτελικούς!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ