Euro – 2020: Τα Ειδικά Στοιχήματα μοιράζουν λεφτά

Euro – 2020: Τα Ειδικά Στοιχήματα μοιράζουν λεφτά

Λίγα 24ωρα έχουν μείνει για να αρχίσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Euro 2020!

Λίγα 24ωρα έχουν μείνει για να αρχίσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Euro 2020! Το Stoiximaview πιστό στις μεγάλες διοργανώσεις είναι και πάλι εδώ για να δώσει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος! Euro – 2020 ειδικά στοιχήματα, τόσο για τους ομίλους, όσο για τις ομάδες, αλλά και για τους παίκτες ξεχωριστά!

Ο Euro 2020 – Όμιλος Α αποτελείται από τις Ιταλία, Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία. Οι αναμετρήσεις του ομίλου θα διεξαχθούν σε Ρώμη (Ολίμπικο) και Μπακού (Ολυμπιακό Στάδιο). Οι Ιταλοί έχουν ένα έξτρα αβαντάζ, αφού θα δώσουν και τους τρεις αγώνες στο «σπίτι» τους.

Το Ιταλία – Τουρκία (παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης) αναμένεται να κρίνει πολλά σε ότι αφορά στην πρόκριση στα νοκ-άουτ και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουαλία και Ελβετία ενδέχεται να δώσει προβάδισμα για την 3η θέση.

Ο Euro 2020 – Όμιλος Β αποτελείται από το Βέλγιο και τις Ρωσία, Δανία και Φινλανδία. Οι αναμετρήσεις του ομίλου θα διεξαχθούν σε Αγία Πετρούπολη (Στάδιο Κρεστόφσκι) και Κοπεγχάγη (Πάρκεν).

Οι Δανοί δίνουν όλες τις αναμετρήσεις τους στην Κοπεγχάγη, γεγονός που τους δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα συγκριτικά με τις υπόλοιπες.

Ο Euro 2020 – Όμιλος Γ αποτελείται από τις Αυστρία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και Ουκρανία. Οι αναμετρήσεις του γκρουπ θα διεξαχθούν σε Άμστερνταμ (Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα) και Βουκουρέστι (Νατσιονάλα Αρίνα). Το πλεονέκτημα για τους Ολλανδούς είναι μεγάλο, καθώς θα δώσουν όλα τα ματς στην έδρα τους και στοχεύουν φυσικά στην πρωτιά.

Στη λογική ότι η Ολλανδία μπορεί να τελειώνει με την πρώτη θέση, αν είναι σοβαρή, το ματς που μπορεί να κρίνει τον δεύτερο του ομίλου και συνεπώς την πρόκριση στα νοκ άουτ, είναι το Ουκρανία – Αυστρία, την τελευταία αγωνιστική. Από αυτόν τον όμιλο μπορεί να προκύψει και καλύτερος τρίτος, οπότε και τα άλλα δύο ζευγαρώματα ανάμεσα σε Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία, αλλά και Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία, είναι εξίσου σημαντικά για την 3η θέση.

Περισσότερα Euro 2020 – Ειδικά Στοιχήματα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ